ТЕМА

Гетьманцев підраховує мільйонерів замість сумлінних платників податків

01 мая 2024 | 14:08 , Олег Ельцов. ТЕМА

Данило Гетьманцев трохи підзадовбав своїми «карколомними» повідомленнями. На жаль, преса радо сприяє його дурній популярності. От сьогодні ЗМІ розносять чергову новину від Гєтьманцева: в Україні 10,2 тисячі гривневих мільйонерів, за рік їхня чисельність зросла на 10%, тобто на 1,2 тисячі персон.


Людоньки добрі, що ж це робиться! Ми останні піввареника доїдаємо, а хтось жирує, багатіє на народних грошиках!

Це повна дурня. Ніхто не замислився, що мільйон гривень становить вартість поганенького бюджетного авто. Й їх на вулицях стає значно більше, аніж гривневих мільйонерів у гетьманцевсько-податковому переліку. Продажі авто в салонах стрімко зростають: у порівнянні березень 2024 до березня 2023 року – на 47%. Майже кожен, хто купив авто – гривневий мільйонер. А якщо уважно придивитися до моделей новеньких авто на дорогах, то виникне підозра, що чимало українських громадян не просто мільйонери, а мультимільйонери.

Власне, кожен боєць на передовій може дозволити собі придбання новенького авто за мільйон гривень. Й про що це нам говорить? Та ні про що. Гетьманцев просто вкинув у медіапростір інформаційне сміття, яке кожен українець споживає й трактує як йому заманеться. Так, комусь не вистачає грошей на одяг та їжу, нема на що винайняти житло навзамін зруйнованого, а в когось гроші є.

Може пану Гетьманцеву варто звернути увагу на більш важливі речі, скажімо збирання податків з продажу підакцизного товару? Але більшість АЗС в країні вказують мізерну прибутковість, а у мережах тютюнових кіосків досі не з’явилися термінали для безготівкової оплати. Гетьманцев свого часу багато про це патякав, але нічого досі не зроблено. Напевно в нього немає часу: він підраховує гривневих мільйонерів. Натомість мав би створювати систему, яка унеможливить ухилення від сплати податків.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: