ТЕМА

Житомирські військові крали пальне тонами

17 ноября 2016 | 14:52

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України в Житомирській області виявлено та припинено незаконну схему списання та продажу службовими особами військової частини, що дислокована в місті Новоград-Волинський, паливно-мастильних матеріалів у великих розмірах, що призначалося в зону АТО.


         Установлено, що на початку 2016 року вказані особи, шляхом штучного завищення обсягів витрат, створювали надлишок пального, що у подальшому незаконно реалізовували на території Житомирщини цивільним особам.

Під час першочергових слідчих дій вилучено 2600 літрів пального, «подвійну» бухгалтерію військової частини та отриманні від оборудки кошти.

На даний час встановлюються особи, які задіяні до вказаної злочинної схеми.  

Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 410 КК України (викрадення військового майна в умовах особливого періоду). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Досудове розслідування триває.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Дівчата - моделі демонструють зачіски із колекції "Болеро" українського перукаря-стиліста Володимира Конопада під час проведення майстер-класу перукарської майстерності в рамках 12 - того Міжнародного виставки-ярмарку "Стиль-2005" у Львові у п'ятницю, 23 вересня 2005 р. Виставка проходитиме з 23 по 25 вересня. Понад 100 фірм з 20 областей України, Росії та Польщі презентують товари текстильної промисловості та сфери послуг. Одним з центральних заходів стане вечірнє fashion show "Made in Ukraine" - показ модельних колекцій від молодих українських дизайнерів. Фото УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: