ТЕМА

Поліцейський-наркобарига піде під суд

21 ноября 2016 | 13:19

Судитимуть інспектора патрульної поліції, який займався незаконним обігом наркотичних та психотропних речовин на Київщині.


         Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора Управління патрульної поліції у місті Києві, який займався незаконним обігом психотропних та наркотичних речовин на Київщині.

         Досудовим слідством установлено, що у червні 2016 року лейтенант поліції запропонував громадянину зайнятися незаконним продажем амфетаміну, опію ацетильований та таблетками «димедролу». 

Упродовж трьох місяців, поліцейський систематично збував вказаній особі зазначені наркотичні засоби. 

Злочинна діяльність була припинена в рамках спільної операції працівників військової прокуратури Дарницького гарнізону та Служби безпеки України, у ході якої інспектора патрульної поліції затримано під час реалізації чергової партії наркотичних речовин.

Обвинувальний акт щодо поліцейського за ч. 2, ч. 3 ст. 307 (незаконне зберігання та незаконний збут психотропної речовини, вчинене повторно та незаконне зберігання та незаконний збут наркотичного засобу в особливо великих розмірах), ч. 3 ст. 321 (незаконне зберігання з метою збуту сильнодіючих лікарських засобів, у великих розмірах, без спеціального на те дозволу) КК України скеровано до Ірпінського міського суду Київської області для розгляду по суті. 

За вчинення такого злочину передбачається покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

Смелый мальчик решил поздороваться с Путиным...

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: