ТЕМА

Стрілянина у військовій частині: троє поранених

08 декабря 2016 | 20:37

Військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України розслідує надзвичайну подію, що трапилась у ніч з 6 на 7 грудня на території польового табору військової частини у Голопристанському районі області.


Наразі встановлено, що під час несення служби вартовий -військовослужбовець-контрактник (1995 року народження) у стані алкогольного сп'яніння, здійснив постріли у двох своїх співслужбовців із АК-74 - солдатів строкової служби.

Почувши постріли, з приміщення вибіг ще один солдат, який спочатку зробив попереджувальний постріл у повітря, а потім - у вартового солдата, який розпочав стрілянину.

Трьох поранених військовослужбовців доправлено до лікарні.

Стан здоров‘я одного з них лікарі оцінюють як тяжкий, він перебуває у реанімаційному відділенні.

Резонанс

Солдат-контрактник, який першим відкрив вогонь, отримав ушкодження середньої тяжкості. Нині він знаходиться у хірургічному відділенні. У його крові знайдено 1,2 проміле алкоголю.

Стан здоров‘я третього пораненого військового лікарі оцінюють як задовільний. У його крові також знайдено сліди алкоголю.

Як повідомили "Резонансу" у військовій прокуратурі Херсонського гарнізону, за фактом злочину до ЄРДР внесені дані за попередньою кваліфікацією за ч.3 ст.406 (Порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості) ККУ.

 


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Народний депутат України Петро Порошенко в сесійній залі Верховної Ради України в Києві у вівторок, 6 лютого 2007 р. 3 лютого 2007 р. Петру Порошенку було відмовлено в перетині кордону Російської Федерації. Інцидент відбувся в аеропорту Пулково (Санкт-Петербург), де Порошенку, прибулому чартерним рейсом з приватним візитом, повідомили, що він оголошений персоною нон-грата, у зв'язку з чим в'їзд в РФ йому заборонений. Згідно з наявної інформації, інцидент з народним депутатом України можна вважати відповідною реакцією російської сторони на зарахування в списки персон нон-грата депутатів Держдуми Володимира Жириновського і Костянтина Затуліна. 22 грудня 2006 р. в ході візиту президента РФ Володимира Путіна до України глава держави особисто звертався до Віктора Ющенка з проханням посприяти у виключенні із списку персон нон грата цих політиків, але одержав відмову. Списки персон нон-грата існують в будь-якій державі. До осіб, чий в'їзд небажаний, відносяться три категорії громадян: помічені в антидержавній діяльності, що вчинили на території приймаючої держави злочин, доведений судом, або якщо іноземний громадянин перебуває в міжнародному розшуку. Фото Євгенія Орловського

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: