ТЕМА

МВС визнало, що втрачає контроль над криміногенною ситуацією

29 сентября 2017 | 08:25

"Керівники, які не здатні контролювати ситуацію в області, будуть залишати свої посади", - про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час селекторної наради, яка відбулася у МВС.


«У зв’язку з останніми резонансними подіями у нашій державі, ми активізували роботу на місцях. Я хотів би, щоб керівники підрозділів, які координуються МВС, зробили принципові висновки. Можеш працювати ‑ будемо допомагати, не спроможний ‑ дай дорогу іншій посадовій особі, яка буде і має бажання змінювати ситуацію» ‑ зазначив перший заступник внутрішніх справ.

Він також додав, що вся відповідальність за недостатню ефективність роботи покладена на керівників на місцях.

«За порядок в областях відповідають керівники. Ефективність роботи свідчить про їх професіоналізм, прагнення керувати особовим складом і забезпечувати правопорядок в регіонах», ‑ зазначив Сергій Яровий.

Перший заступник міністра звернув увагу на організацію роботи з особовим складом.

«Бувають ситуації, коли ми лише констатуємо події. З такою організацією та відповідальністю керівників у нас можуть виникнути проблеми з кількістю особового складу. Кожен керівник має пам’ятати, що нічого не вартий без особового складу, його допомоги та підтримки, адже весь тягар служби лягає саме на них», ‑ підкреслив він.

Нагадаємо, що нещодавно були призначені нові керівники підрозділів на Хмельниччині, Харківщині, Полтавщині та Донецькій області. Раніше Сергій Яровий представив нового заступника голови Національної поліції – начальника Головного слідчого управління Віталія Невгада.

Департамент комунікації МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

© AP Photo/РИА-Новости, Михаил Климентьев Президент России Дмитрий Медведев вручил 13 января в Кремле ордена «Родительская слава» восьми многодетным супружеским парам. В том числе Владимиру и Ольге Максимовым из Якутии.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: