ТЕМА

У Британії спалили волонтера, який допомагав український віськовим

14 января 2018 | 08:23

Вранці 8 січня на острові Гернсі, який знаходиться в протоці Ла-Манш, зник 33-річний волонтер Мікус Альпс також була знайдена спалена машина, за однією з версій чоловік був спалений у її салоні. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення місцевої поліції, опубліковане на її офіційній Facebook-сторінці.


У поліції додали, що вранці 8 січня на острові спалили автомобіль. На водійському сидінні виявили, імовірно, людські останки. Ця інформація поки не підтверджена. Також правохоронці зазначили, що він є вихідцем з Латвії, але жив на Гернсі.

Українські друзі волонтера, який передавав добровольцям старі автомобілі, кажуть, що його спалили живцем в машині.

Відзначається, що Альпс мав на Гернсі невеликий власний бізнес з утилізації машин. За словами його українських знайомих, волонтер отримував багато загроз.

Днями Альпс повинен був везти в Україну чергову машину. Він попросив зустріти його на кордоні, так як боявся за своє життя.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Фото Денис Синяков. Фотокор московского бюро Reuters Денис Синяков получил поощрительную премию на престижном фотоконкурсе The Best of Photojournalism 2010, который проводит Национальная Ассоциация фоторепортеров США (NPPA). Денис получил приз за фоторепортаж о жизни оленеводов на Ямале

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: