ТЕМА

Підводні човни НАТО здатні знищити Росію

12 марта 2018 | 08:56

Міністр оборони США Джеймс Меттіс в неділю повідомив, що послання президента РФ Володимира Путіна Федеральним зборам розчарувало, але не здивувало його. Про це він сказав журналістам у літаку на шляху в Оман, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу відомства.


“Я б назвав це розчаруванням, але не дивним в даний момент. Зараз ми можемо вилучити частину цього як риторику напередодні виборів”, — сказав він.

Меттіс стверджував, що “не побачив змін у військовому потенціалі Росії”. За його словами, про “кожну з цих систем, про яку він (Путін) говорив”, було відомо вже давно. “Я не бачу, що вони можуть змінити військову рівновагу, — повідомив міністр. — Вони не мають жодного впливу ... на нашу сторону в справі зміни позиції стримування”.

Глава Пентагону висловив надію на те, що “російські збройні сили не підхоплять передвиборчу риторику президента”.

“У них досить професійний офіцерський корпус”, — заявив Меттіс.

На його думку, Москва “не діє в своїх власних інтересах”, коли відкладає російсько-американські переговори щодо стратегічної стабільності та усунення проблем за участю заступника міністра закордонних справ Сергія Рябкова і заступника держсекретаря з політичних справах Томаса Шеннона.

Як повідомляв УНН, голова Стратегічного командування збройних сил США генерал Джон Гайто стверджує, що американські підводні човни здатні знищити Росію, якщо буде прийнято таке рішення.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Сотрудники Китайского Jiufeng Forest Zoo в Ухане попробовали пробудить охотничий инстинкт у пятимесячного тигренка, пустив к нему в вольеру кролика. Полосатый хищник удивился новому соседу, испытывать на нем природные навыки не стал и подружился с ушастым.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: