ТЕМА

Луценко назвав умови затримання замовника замаху на Гандзюк

08 декабря 2018 | 11:46

Правоохоронці на сьогодні мають достатньо струнку версію про замовника нападу на активістку Катерину Гандзюк. Про це повідомив в ефірі одного з українських телеканалів Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.


“Ми вийшли на одного організатора, тепер на іншого. І смію стверджувати, що ми зараз розуміємо спільний мотив цих виконавців й організаторів. Отже, маємо достатньо струнку версію про замовника. Як тільки, ми зберемо юридичні факти, звичайно буде оголошено про підозру і точно затриманий ще й замовник”, — запевнив Генпрокурор.

Відповідаючи на запитання про те, коли може бути затриманий замовник нападу на Катерину Гандзюк, Юрій Луценко наголосив, що “ніякі терміни у слідстві не встановлюються”.

Нагадаємо, напередодні Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що було повідомлено про підозру раніше засудженому громадянину України Левіну, який був важливою фігурою підготовки й організації нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Як розповів Луценко, Левін раніше був засуджений до 15 років позбавлення волі за організацію 15 убивств та розбійних нападів на території Херсонської області відносно водіїв на автомагістралях. Левін вийшов на волю завдяки "закону Савченко".



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Из личной жизни плюшевых крокодилов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: