ТЕМА

Одеського поліцейського затримали за крадіжку авто

20 августа 2020 | 17:12

Слідчі Миколаївського територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) повідомили про підозру інспектору полку управління патрульної поліції в Одеській області та громадянину у крадіжці авто. Про це повідомляє пресслужба ДБР.


"Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку лютого 2020 року лейтенант поліції вирішив незаконно заволодіти транспортним засобом марки "BMW 320D". Для цього він звернувся за допомогою до свого знайомого", - йдеться в повідомленні.

За версією слідства, правоохоронець разом зі спільником прибули до будинку в м. Одеса, біля якого був припаркований автомобіль. Вони зняли з автомобіля білоруські номери та замінили їх польськими. Після цього за допомогою евакуатора переправили авто в село Дачне Одеської області.

"Під час проведення обшуку слідчими ДБР за місцем проживання одного з фігурантів провадження було виявлено та вилучено вкрадений автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваним загрожує до 8 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в липні ДБР затримало слідчого Нацполіції, який вимагав грошей за повернення вилученого автомобіля.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

23 ноября 2004 года, 18.24. Верховная Рада Украины. Только что Виктор Ющенко с парламентской трибуны присягнул на Библии на верность Украине. После нелигитимной президентской присяги все, кто собрался в кулуарах Верховной Рады, стали открывать окна, чтобы сообщить многотысячной толпе на улице радостную новость.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: