ТЕМА

На Донеччині на хабарі затримали суддю

18 февраля 2010 | 19:05

Працівники Центрального антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України спільно з УБОЗ ГУМВС України в Донецькій області та Генеральною прокуратурою затримали «на гарячому» під час отримання хабара суддю одного з міських судів Донецької області.



Вона вимагала та отримала 7 тисяч доларів США хабара за пом’якшення вироку підсудній та зняття арешту з її майна.
Наразі Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
 
 
Прес-служба ГУБОЗ МВС України



комментарии [9]

06.05.2023 19:12     Ivan Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович. Він буквально мстить стороні судового процесу, затягуючи процес та виносячи незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря. Юрченко вважає, що позивач, який заявив позов у суд зі своїми проханнями, повинен дати йому хабаря, якщо він хоче, щоб позов був задоволений на його позивача користь. Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, назначаючи багато р
20.02.2019 21:11     Ivan Але Юрченко Олег Олександрович був звільнений десь на початку 2000-х, а майже перед смертю знову поновився через адміністративний суд, маючи там свої зв'язки.
17.02.2019 17:26     Roman Пробіл в слові news заберіть, мабуть блокуються посилання на інші сайти. https://cgm.lv.court.gov.ua/sud1327/pres-centr/new s/457817/

Колектив Червоноградського міського суду Львівської області глибоко сумує з приводу передчасної смерті судді Червоноградського міського суду Львівської області Юрченка Олега Олександровича.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та колегам Олега Олександровича.

Світла пам'ять і вічний покій.
17.02.2019 17:22     Roman Іване Ви праві частково. Юрченко О.О. вже не працює в суді. https://cgm.lv.court.gov.ua/sud1327/pres-centr/new s/457817/
14.02.2019 19:37     Ivan Ярослава Юрченка брат Юрченко Олег Олександрович також суддя в Червонограді, який був звільнений через хабарі, пізніше поновився через адміністративний суд, маючи там зв'язки.
Суддя-хабарник Юрченко Ярослав Олександрович (див. вище) викормив двох биків: Юрченко Володимир Ярославович та Юрченко Ігор Ярославович, яких він думає запхати в судову систему, маючи там свої зв'язки, щоб вони так само брали хабарі, як їх батько.
30.10.2013 20:04     Yurchenko Та Юрченко Ярослав -- це тупа вусато-козяча морда, яка тільки мріє здерти хабаря з сторони судового процесу, якщо знає, що представники сторони мають з ним знайомство. Бо тільки бидло ще боїться брати хабар від незнайомих людей.

Це навіть не бидло, бо сказати, що юрченко - це бидло - це сказати дуже легко.
Насправді Юрченко - екслюзивно рідкісний бидлюк
06.06.2013 02:08     forum відхиляє клопотання та відверто, нахабно посміхаючись, заявляє, що експертизи не потрібно, коли позивач подає клопотання провести експертизу, бо він Ярослав Олександрович Юрченко сам без експертизи бачить (сік !) , що всі документи та підписи на них є автентичними, коли позивач достеменно знає, що документи та його підписи є сфальшованими, що його відсутність в установі в цей день, коли фальшувалися документи, підтверджуються іншими доказами, зокрема відсутністю пропуску в установу в цей день і т.д.
06.06.2013 02:07     forum Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, дразниться з стороною, яка подала позов, відверто говорить, що він не може винести справу на користь позивача, приймає лише до розгляду клопотання та докази відповідача, відмовляє клопотанням позивача і т.д., то відразу стає зрозуміло, що він хоче хабаря. Інакше б Ярослав Юрченко не затягував розгляд справи аж на 6 засідань, протягом яких ведеться лише пуста розмова та сварка між сторонами процесу, а відразу б виніс рішення таке, яке він хоче. Це ж відразу видно, як суддя Ярослав Юрченко прикидується дурником та тормозом, що він не розуміє позов позивача, не хоче навіть прочитати закони та розглянути докази , які позивач йому пхає під ніс, відвертає свій погляд, коли йому позивач дає читати документи та закони, відхиляє к
06.06.2013 02:07     forum Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович.
Він буквально мстить стороні судового процесу, затягуючи процес та виносячи незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря.
Юрченко вважає, що позивач, який заявив позов у суд зі своїми проханнями, повинен дати йому хабаря, якщо він хоче, щоб позов був задоволений на його позивача користь.
Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. ПРОДОВЖЕННЯ. Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, дра
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

Виктор Пинчук и Леонид Кучма на траурных мероприятиях в Бабьем Яру 27 сентября 2006 года.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: