ТЕМА

Росіяне продовжують інформаційну війну

15 апреля 2014 | 21:01

Сьогодні, 15 квітня, російські інформаційні ресурси “Интерфакс” та “Эхо Москвы” розповсюдили повідомлення щодо нібито відправлення курсантів Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного “фактически на гражданскую войну в восточные регионы страны” (мова оригіналу).


Розповсюджений фейк підкріплюється фотоілюстраціями, на яких зображено військових у формі одягу, яка не має жодного відношення не лише до Збройних Сил, а й до будь-яких інших військових формувань України, натомість, дуже схожа на однострій російської армії:

http://www.echo.msk.ru/news/1300762-echo.html

Як зазначив начальник Академії Сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, поширена інформація абсолютно не відповідає дійсності та може розцінюватися як чергова невдала спроба російських спецслужб дестабілізувати ситуацію в Україні та внести розкол в українське суспільство.

– На даний час в Академії Сухопутних військ активно триває практична підготовка курсантів різних спеціальностей на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки у Львівській області згідно із затвердженими раніше навчальними програмами підготовки офіцерів. Під час занять курсанти практично виконують вправи стрільб, водіння бойових машин, беруть участь у навчальних вправах з тактики, інженерної підготовки, спеціальних дисциплін. Курсанти випускних курсів готуються до складання державних іспитів та працюють над дипломними та кваліфікаційними роботами, – наголосив він.

Кремлівським інформ-ботам варто знати, що українські військові, а особливо майбутні офіцери, свідомо обирають професію захисника Вітчизни. Особовий склад Академії налаштований патріотично та готовий зі зброєю в руках захищати суверенітет Батьківщини.

Прес-служба МО



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Майк Тайсон. photos by Sante D'Orazio

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: