ТЕМА

Міноборони намагається врятувати двох полонених

16 апреля 2014 | 14:02

Керівництво Міністерства оборони України вживає необхідних заходів для звільнення захоплених терористами в Луганській області військовослужбовців Збройних Сил України.


15 квітня на автомобільній трасі поблизу міста Красний Луч Луганської області сталася надзвичайна подія – зухвале захоплення у заручники озброєними особами військовослужбовців однієї з військових частин Збройних Сил України.

Офіцер та військовослужбовець військової служби за контрактом зупинилися на узбіччі дороги для усунення несправності в службовому автомобілі. У цей час до них під’їхали екстремісти, захопили військових у заручники та відвезли в невідомому напрямку.

Міністерство оборони України попереджає осіб, причетних до цієї терористичної акції, що їхні дії підпадають під кваліфікацію цілої низки статей Кримінального кодексу України.

На даний час керівництвом Міністерства оборони та Збройних Сил України вживаються необхідні заходи для якнайшвидшого звільнення викрадених військовослужбовців. Зазначені заходи проводяться у тісній взаємодії з відповідними структурними підрозділами інших силових відомств України, які залучені до проведення антитерористичних заходів.

Керівництво вітчизняного оборонного відомства налаштоване жорстко реагувати на подібні дії, спрямовані проти військовослужбовців Збройних Сил України, які присягнули на вірність Українському народові та сумлінно виконують завдання за призначенням.

прес-служба Міноборони



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Село Подгорцы Львовской области. Великолепная церковь 18 века и ... "шедевры" современной архитектуры

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: