ТЕМА

Суд розгляне клопотання ГПУ щодо арешту командира підрозділу "Беркуту", що розстріляв 39 осіб

01 октября 2014 | 13:25

1 жовтня, о 14.00 розпочнеться розгляд клопотання слідства ГПУ щодо арешту беркутівця Садовника, підозрюваного у розстрілах на Майдані.


 Апеляційний Суд може залишити на волі командира Беркуту Дмитра Садовника, якого підозрюють у розстрілі 39 майданівців. Подивіться і переконайтесь самостійно. У Садовника права рука - протез. Він професійно стріляє. Дивіться фото та відео, 54 секунда, під деревом, і можете самостійно зробити висновки. 
https://www.youtube.com/watch?v=CvtP7mgHsMY

Нагадаємо: Печерський суд залишив під вартою двох беркутівців Зінченка С. та Аброськіна П. 18 вересня 2014р., задовольнивши клопотання Генеральної прокуратури про продовження тримання під вартою і відпустив на волю командира "Беркуту" Дмитра Садовника 19 вересня 2014 року, який по сьогоднішній день нібито перебуває у лікарні і не явився в суд 26 вересня 2014 року.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Депутати від фракції БЮТ блокують трибуну парламенту та президію, вимагаючи розгляду і ухвалення в цілому законопроекту, яким забороняються будь-які маніпуляції з власністю газотранспортної системи, в Києві у вівторок, 6 лютого 2007 р. Після майже тригодинного блокування депутати зайняли свої робочі місця у сесійній залі. Відбулося відкриття третьої сесії парламенту V скликання. Фото Олександра Косарєва

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: