ТЕМА

Айдарівці затриміли сепаратора, "Сокіл" затримав айдарівців

05 октября 2014 | 19:13

Заява "Друзів батальйону "Айдар" з приводу затримання військовослужбовців "Айдару".


Вчора у Києві міліція затримала двох військовослужбовців із військової частини ПП В0624, більш відомої як батальйон "Айдар". Військовослужбовці супроводжували затриманого батальйоном заступника міністра охорони здоров'я терористичної організації "луганська народна республіка" Павла Малиша, якого вони повинні були доставити до СБУ в Києві.  
 
На днях звільнений з-під арешту злочинець, майор міліції Дмитро Садовник, який стріляв у майданівців і, ймовірно, причетний до убивства Небесної сотні, втік і знаходиться в розшуку.
 
Міліція у складі злочинного угрупування "беркут" вільно ходить на судові засідання, аби проявити привселюдну підтримку злочинцю Садовнику, якому правоохоронні органи дають втекти і уникнути правосуддя. В той же час бійців батальйону "Айдар", які воюють на фронті і гинуть там заради безпеки усіх нас, громадян України, підрозділ міліції "Сокіл" заарештовує із застосуванням фізичної сили. Цей зовсім неприйнятний стан справ вказує на співпрацю лідерів сепаратистів на сході України із посадовими особами у правоохоронних органах, в першу чергу з міліцією. Представники міліції, які майже поголовно на сході зрадили присягу на вірність Україні і приєднались до проросійських терористів, постійно звільняють затриманих батальйоном "Айдар" терористів. А керівництво МВС в Києві намагається публічно виправдати дії своїх підлеглих.
 
Ми вимагаємо негайної заміни керівництва Міністерства внутрішніх справ, в першу чергу відставки міністра Арсена Авакова. Ми також вимагаємо прямого долучення представників міліції до війни проти терористів на Сході. Нічого міліції ховатись за спиною вйськових, в тому числі батальйона "Айдар", звідки вони постійно завдають ударів у спину.
 
Координатор "Друзів батальйону "Айдар"
Іван Лозовий


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Игорь Поддубный

Где-то на Камчатке...

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: