ТЕМА

З'явився мобільний додаток «Міліція під контролем»

29 октября 2014 | 08:34 , Анатасія Малинкка

28 жовтня 2014 року Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів провела презентацію мобільного додатку «Міліція під контролем». Це правова інформація про те, як поводитись із правоохоронцями в різних життєвих ситуаціях, як запобігти чи вирішити конфлікти з міліцією.


Правовий порадник має веб-версію на сайті http://policeundercontrol.org/pc/. Там само можна знайти кнопки для завантаження мобільного додатку власникам операційних систем Android таiOS.

 Порадник складається із 17 розділів і містить важливі для сьогодення питання, серед яких: «Зустріч із міліціонером на вулиці», «Спілкування з працівником ДАІ», «Особистий огляд і огляд речей міліціонером», «Вас звинувачують в адміністративному правопорушенні», «Вас викликають у відділення міліції», «До Вас прийшов міліціонер», «Фото, відео, аудіо фіксація діяльності міліції» та інші. Окрім того, в ньому містяться телефони та адреси територіальних відділень міліції, а також контакти організацій, де можна отримати консультацію чи правову допомогу.

Вадим Пивоваров, виконавчий директор Асоціації УМДПЛ, наголосив на необхідності такої інформації для українців: «В своєму повсякденному житті будь-хто може стати жертвою незаконних дій з боку правоохоронних органів. Раніше ми багато друкували матеріалів із правовими порадами, але не завжди зручно носити з собою брошури. Відтепер всі бажаючі можуть мати порадник в своєму мобільному телефоні і в будь-який час ознайомитися з важливими відомостями, до того ж, абсолютно безкоштовно».



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Клинт Иствуд. photos by Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: