ТЕМА

Айдар ховає побратимів й вимагає вибачень від Авакова

01 февраля 2015 | 18:43

Батальйон «Айдар» пропонує міністру МВС Арсену Авакову вибачитись перед айдарівцями за несправедливу заяву, а також запрошує на вшанування воїнів, які загинули за м. Щастя.


Ми сподіваємось, що  міністру вистачить сміливості вийти з Фейсбуку і подивитись в очі тим людям, яких він назвав зрадниками, а також провести в останню дорогу наших побратимів.

Обіцяємо не застосовувати проти міністра Авакова тілесних покарань за його чорнороті висловлювання. Нехай його пости в Фейсбуці будуть на його ж совісті. Нам немає за що виправдовуватись, бо щодень ми життям доводимо свою відданість Батьківщині.

Нагадуємо, що 31 січня  батальон «Айдар» втратив своїх бійців, які захищали другий по важливості, після донецького аеропорту, стратегічний  об’єкт Луганську ТЕС від сепаратистів. Загинули справжні Герої, які ще з Майдану, в лавах перших бійців боронили українську землю на Сході: Руслан Бобуров (позивний Німець) та Вадим Жеребило (позивний Діджей).

Віддати  почесті загиблим Героям «Айдару» та долучитися до похоронної ходи, яка почнеться з Майдану Незалежності та завершиться біля Міністерства Оборони України закликаємо у понеділок об 11.00 (початок біля стели Майдану).

Ми маємо показати, що вони не даремно проливали кров. Ми шануємо їхню мужність, пам”ятаємо їхню жертву і дякуємо за наш порятунок.

Прийдіть, проведіть воїнів «Айдару» в Небесне військо!

 

Відео-інтерв”ю з Русланом Бобуровим (позивний Німець)  https://www.youtube.com/watch?v=4oKrj2fopAs

Заява міністра Авакова https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/776990905724351?pnref=story



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Ирина Михайлова "Алиса в стране чудес"

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: