ТЕМА

Офіцеру СБУ світить від 5 до 10 років колонії

03 октября 2015 | 09:26

Військовою прокуратурою Центрального регіону завершено досудове розслідування і передано до суду обвинувальний акт стосовно офіцера Служби безпеки України.


   Військовою прокуратурою Центрального регіону України завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт за підозрою офіцера Головного управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

   Досудовим розслідуванням встановлено, що офіцер Служби безпеки України висунув фізичній особі підприємцю незаконну вимогу щодо передачі йому неправомірної вигоди у вигляді комп’ютерної техніки вартістю понад 40 тис грн за сприяння останньому у його подальшій підприємницькій діяльності шляхом усунення перешкод та вирішення проблемних питань з правоохоронними органами.
   У ході обшуку в помешканні зазначеного працівника Служби безпеки України майно, отримане як неправомірна вигода, виявлено та вилучено.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

24 мая 2007 года. Послдствия штурма двери в кабинет Генпрокурора Пискуна.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: