ТЕМА

Вкрав у військвих гектар землі - отримай кримінальне провадження!

11 февраля 2016 | 09:14

Військовою прокуратурою Центрального регіону виявлено незаконне використання 1 га земель оборони у Білоцерківському гарнізоні.


25 січня 2016 року військовою прокуратурою Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України за результатами вивчення додержання вимог законодавства щодо використання земель оборони в Білоцерківському гарнізоні за фактом самовільного зайняття фізичною особою-підприємцем земельної ділянки державного підприємства Міністерства оборони України у межах міста Біла Церква загальною площею 1 га розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 197-1 КК України.

Вказану земельну ділянку підприємець відмежував шляхом встановлення огорожі та незаконно використовує для здійснення господарської діяльності, незважаючи на те, що судом за позовом військової прокуратури Білоцерківського гарнізону ще в 2012 році прийнято рішення про розірвання договору оренди цієї земельної ділянки підприємцем.

 

Довідково: ч.1 ст. 197-1 Кримінального кодексу України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику, передбачає покарання у виді штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

 

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: