ТЕМА

«У Києві підведуть підсумки гуманітарної операції «Евакуація-200» («Чорний Тюльпан»)

27 апреля 2016 | 09:06

У четвер, 28 квітня 2016 року о 13.00 в Центральному Будинку Офіцерів Збройних Сил України (вулиця Михайла Грушевського, 30/1) відбудуться Всеукраїнські збори пошуковців 2016 року, організовані ВГО «Союз «Народна Пам'ять», Міністерством оборони України, за підтримки Національного військово-історичного музею України, іноземних та міжнародних організацій.


Захід присвячений результатам роботи гуманітарної місії «Евакуація 200» («Чорний Тюльпан») з пошуку, ексгумації та вивезення загиблих в зоні АТО військовослужбовців. Місія триває вже понад 500 днів. Знайдено понад 700 тіл загиблих. Участь у зборах візьмуть пошуковці, волонтери, рідні та близькі загиблих, представники органів влади та міжнародних організацій.

Журналісти зможуть дізнатися унікальні подробиці місії. Зокрема, буде озвучена остання інформація про кількість знайдених бійців, про складнощі пошукової роботи в зоні АТО та проблеми, які відчуває місія.

Присутні зможуть ознайомитися з виставкою експонатів (Національний військово-історичний музей України), ексклюзивними фото- і відеоматеріалами з місця проведення робіт, а також з предметами, знайденими на місцях запеклих боїв (речі, фрагменти амуніції, зброї та боєприпасів).

О 14.50 розпочнеться спеціальний брифінг для ЗМІ в якому візьмуть участь Голова Правління ВГО «Союз «Народна Пам'ять» Ярослав Жилкін, Керівник проекту цивільно-військового співробітництва Міністерства оборони України, полковник Олексій Ноздрачов, члени пошукової групи.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

...плюс электрификация всей Индии.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: