ТЕМА

Шахрайські «офіси» обманюють росіян і заводять в Україну мільярди

27 марта 2023

"Економічна правда" попрацювала в одному з таких офісів.

Агония общества потребления

23 марта 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Мы все время потребляем. Всего стало слишком много, больше чем достаточно. Но мы не останавливаемся, по привычке стремимся все это усвоить, словно опасаясь голодных времен. Но их уже не будет – это совершенно очевидно. Дальше всего будет больше, все будет стоить еще дешевле.

Хай живе корупція! Хай живе Україна!

21 марта 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 6 ]

Всі ми до нестями ненавидимо корупцію, яка заважає жити й розвиватися. Й сповнені рішучості її здолати. Не поспішайте, панове! Сповільніть свій рух до щасливого завтра без корупції. Бо якщо надто сильно давити ту корупцію, із нею можна знищити державу.

Как шойгу повышает производительность ВПК

17 марта 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Шойгу прибыл с инспекцией на ракетостроительное предприятие и поставил задачу ВДВОЕ увеличить объем выпускаемой продукции. Он считает, что предприятие на это способно. Очень меня заинтересовало это сообщение. В свое время довелось потрудиться на ракетостроительном предприятии, а еще получить диплом инженера-электромеханика: я в общих чертах представляю что значит увеличить объем выпускаемой продукции.

Українець, возлюби Коболєва, вшануй чиновництво!

14 марта 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Подія дня: МЗС оголосив конкурс на вакансії послів. Міністр Кулеба шукає кандидатів у посли до 21 країни. Подаватися може кожен, навіть без дипломатичного досвіду, перевага – жінкам... Чому б Кулебі не сходити на ринок – там вештається купа безробітного люду, а може якась торговка картоплею захоче змінити профіль, адже фаховий досвід не обов'язковий...

Портніков – наш президент!

13 марта 2023, Олег Єльцов, ТЕМА    [ 2 ]

Не є великим симпатиком Віталія Портникова. Його діяльність, зізнаюся, не відслідковую. Хоча, так сталося, що ми тривалий час йшли паралельними курсами. Спочатку – в декількох газетах, потім – на радіостанції. Але не слухати-не чути Портнікова сьогодні практично неможливо. Його в ефірі багато, я б сказав – дуже багато. Можливо це заслужено й корелюється з його рейтингом. До того ж вчтора він став лауреатом Шевченківської премії.

фото автора

В Умань через Тальне і Буцький каньйон. Частина 2

08 марта 2023, Віктор МІНЯЙЛО для «ТЕМИ»

Де знаходиться найбільше в Україні поселення трипільців, як потрапити на могилу цадика Нахмана, кому належить синагога хасидів, скільки в Умані пам’ятників Шевченку. Про це та інше читайте в другій частині звіту.

Стремительно приближающийся конец

07 марта 2023, Анатолий Несмиян

Опубликованные данные о дефиците российского бюджета в 2,6 трлн рублей за два месяца вызывают вполне логичный вопрос - что дальше. В годовом выражении речь идет о «дыре» в сумме 15,5 трлн рублей при том, что сверстан он, исходя из доходов 26,3 трлн, расходов - 29 трлн. Дыра размером в полбюджета - это уже не дыра. Это пробоина.

фото автора

В Умань через Тальне і Буцький каньйон. Частина 1

06 марта 2023, Віктор МІНЯЙЛО для «ТЕМИ»

В часи, коли зберігається небезпека наступу з півночі двох «братніх» народів, логічно, найбезпечнішіим напрямком подорожі є південь. Ми розкажемо про каньйон в селі Буки Черкаської області, що цікавого в містечку Тальне, про трипільців, хасидів і дещо більше.

Унылое кино Димы Комарова

02 марта 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

К годовщине вторжения трэвэл-журналист Дмитрий Комаров выдал двухсерийную киноэпохалку "Год". Посмотрел внимательно: длинное унылое кино.

Вбивайте мовчки

01 марта 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 1 ]

БПЛА, який впав в Московській області, схожий на UJ-22 Airborne українського виробництва, стверджують ТГК. Воно, звісно, приємно. Але навіщо?

К лету рашистам не на что будет воевать

27 февраля 2023, Анатолий Несмиян    [ 1 ]

Forbes посчитал сколько Россия потратила на СВО. $114,4 млрд - эта сумма составляет треть всего бюджета за 2022 год.

Дунайське судноплавство: війна як шанс

24 февраля 2023

Україна отримала історичний шанс відродити Придунайський регіон і підняти мільярди, втоплені на дні річки. Румунії це може не сподобатись

США и энергопереход

23 февраля 2023, Анатолий Несмиян

Цены на природный газ в США снизились до минимумов 2020 года. Фактически это означает, что энергетический кризис в США в его острой фазе завершен.

Leopard 1 — німецький бестселер

21 февраля 2023

Сьомого лютого Інтернетом прокотилася новина про передачу танків Leopard 1 Україні. Однак цю звістку суспільство сприйняло не так однозначно, якщо порівняти з новиною про постачання Leopard 2. Невже Leopard 1 — усього лише машина рівня Т-62, мало на що здатна проти сучасних танків і протитанкових засобів? Чи, може, все-таки не дарма Leopard 1 став наймасовішим європейським танком із часів Другої світової війни? У цій статті ми розглянемо історію створення цієї німецької «кішки», її сильні та слабкі сторони в протистоянні з радянськими танками й дамо відповідь на запитання, чи Leopard 1 насправді потрібні Україні?

За ценой постоим

20 февраля 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Всегда удивляли слова известной песни: "мы за ценой не постоим". Смотрю на поля, окопы и посадки, заваленные трупами и не понимаю эту песню еще больше. Типа, не станем торговаться, платим сполна, "пабахатому". Ну вот это все: широкая душа, парчовые портянки, золотые купола...

ИИ сделает нас богаче и несчастнее

17 февраля 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 1 ]

И все закончится большой дракой. Воевать будут сытые, но очень злые и несчастные люди.

Про яхту Ахмєтова й ''совок'' в головах

16 февраля 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Велика бентега охопила український інтернет: Ахмєтов купив яхту! В Україні – війна, а Ахмєтов купує яхту в Німеччині за півмільярда доларів. 130 метрів довжиною! Громада обурена: на крадені у народу гроші купив яхту, а міг купити снаряди для війська...

предыдущая    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15    следующая

Если бы всеми государствами управляли женщины, то в мире не было бы войн. Было бы много стран, которые друг с другом не разговаривают.
Вадим Рабинович
  • Социология Украины
  • Америка таки мает таланты. 14-летняя победительница-2018

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

В конце каждого года в одном из городов Бразилии устраиваются национальные спортивные состязания для коренных жителей страны индейцев (Indigenous Nation's Games). В этом году около 600 человек из 29 индейских племен приняли участие в соревнованиях по борьбе, перетягиванию каната, бросанию копья и, конечно, футболу. Фотограф Алекс Альмейда запечатлел юного зрителя соревнований, которые проходят в этом году в Пагагоминосе.

опросы

Ваші прогнози на завершення війни

Буде тривати доки Тупін не здохне
Буде тривати доки рашка не розвалиться
Цього року повернемо все
Битимося ще не один рік
Повернемо Лівобережжя - далі не подолаємо
Крим - наш, Донбас - їм
Все повернемо
Все закінчиться за схемою "дві Кореї"
Вже влітку все скінчиться нашою повною перемогою
Це буде тридцятирічна війна


последние комментарии

Статьи от партнеров

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: