ТЕМА

Міноборони Азербайджану заявило про обстріл на кордоні з Вірменією

23 февраля 2022 | 11:50

Обстріл стався 23 лютого о 03:55, про поранених не повідомляється.


Міністерство оборони Азербайджану повідомило про обстріл позицій військових у Кельбаджарському районі з боку збройних сил Вірменії.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

"23 лютого о 03:55 підрозділи збройних сил Вірменії з позицій у населеному пункті Йухари Шорджа Басаркечярського району без будь-якої причини обстріляли зі стрілецької зброї позиції Азербайджанської Армії, дислоковані в населеному пункті Зяйлик Кяльбаджарського району", – йдеться в повідомленні.

У Міноборони також зазначили, що азербайджанські військові відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, 12 січня Міноборони Вірменії та Азербайджану повідомили про бої на кордоні. Вірменська сторона заявила про трьох загиблих, азербайджанська – про одного бійця, який став шехідом.

В 2020 році між Азербайджаном та Вірменією відбулась війна, в ході якої Азербайджан повернув собі значну частину територій Нагірного Карабаху, окупованих Вірменією в 90-х, та почав активно їх відбудовувати. Зокрема, місто Шуша оголосили культурною столицею Азербайджану, а між Фізулі і Шуша почали будувати так звану "дорогу перемоги".



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

«Ба, так это же наша куртка!», воскликнули специалисты одежной компании Weatherproof, тщательно рассмотрев фотографию Барака Обамы, сделанную фотокором Associated Press во время ноябрьского визита американского президента в Китай. И вот, на Таймс-сквер в Нью-Йорке появился большой рекламный плакат с фотографией Обамы у Великой китайской стены и рекламным слоганом A Leader in Style. Говорят, Белый дом в шоке никто не давал компании право использовать образ президента в своей рекламе. Посмотрим, чем закончится эта история. Президент компании Weatherproof Фредди Столмак вскоре заявил, что в связи с резким протестом администрации Обамы, компания уберет рекламный плакат в течение двух недель.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: