ТЕМА

Стартує процес лібералізації вантажного транзиту з України до країн ЄС, - Кубраков

02 апреля 2022 | 13:04

Угоду ратифікують усі держави-члени.


Україна отримає можливість безперешкодно доставляти експортну продукцію на західні ринки у зв’язку з лібералізацією вантажного транзиту з України до країн Європейського Союзу.  

Про це повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков після зустрічі з очільником Генерального директорату з питань транспорту Єврокомісії Генріком Гололеєм. 

“Маємо хорошу новину — нарешті на найвищому рівні ЄС отримали підтвердження можливості старту процесу лібералізації вантажного транзиту з України до країн Європейського Союзу”, - зазначив він.

За його словами, як і у випадку з угодою про Спільний авіаційний простір України з ЄС, угоду про лібералізацію вантажного транзиту мають ратифікувати усі держави-члени. “Ми розуміємо, що для європейців це буде вагомим кроком нам назустріч”, - сказав Кубраков.

 Наразі, за його словами, разом з міжнародними партнерами МІУ працює над тим, щоб підтримувати безперебійність роботи української логістичної системи, зокрема залізниці та Дунайських портів.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Дочка екс-прем'єр міністра України Юлії Тимошенко Євгенія, її наречений англійський рок-співак Шон Карр, Олександр та Юлія Тимошенко перед весільною церемонією у Видубецькому чоловічому монастирі у Києві в неділю, 2 жовтня 2005 р. Весілля правив архімандрит монастиря Себастьян. В суботу, 1 жовтня 2005 р. шлюб між Євгенією Тимошенко та Шоном Карром був зареєстрований в одному із РАГСів Києва. Євгенія взяла прізвище Карр. Весілля, яке відбувається у Києві в Кристалл-паласі, є закритим для сторонніх. Фото Олександра Синиці / УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: