ТЕМА

ArcelorMittal у Кривому Розі відновить роботу

08 апреля 2022 | 19:17

Доменна піч №6 знову запрацює до 11 квітня.


Голова правління ArcelorMittal Лакшмі Міттал і гендиректор компанії Адітья Міттал звернулися до працівників Криворізького гірничо-металургійного комбінату та повідомили про намір відновити виробництво.

Про це повідомив Телеграм-канал “Енергоатому”.

“Ми розпочнемо з повернення до виробництва доменної печі №6: роботи вже розпочато, й очікується, що піч знову запрацює до 11 квітня”,  – йдеться у повідомленні.

 

Зазначимо, 3 березня ArcelorMittal оголосила про рішення призупинити виробництво сталі у Кривому Розі, щоб забезпечити безпеку людей та активів.

Нагадаємо, у січні Шевченківський суд Києва частково розблокував рахунок компанії “АрселорМіттал Кривий Ріг”, з якого виплачуються зарплати й податки.

Арешт на безготівкові кошти на окремих рахунках ПАТ був накладений згідно з рішенням Офісу Генпрокурора. Ці кошти були визнані речовими доказами у кримінальному провадженні.

"АрселорМіттал Кривий Ріг" – найбільший український металургійний комбінат. У лютому 2021 на підприємстві поновилися слідчі дії СБУ щодо податкових зобовʼязань. Новий раунд слідчих дій був пов'язаний зі справою про ухиляння від сплати податків і заниження рентних платежів у 2015-2019 років. Компанія вважає подібні звинувачення необґрунтованими.

"АрселорМіттал Кривий Ріг" щорічно виробляє близько 6 мільйонів тонн сталі, понад 80% своєї продукції експортує. На підприємстві працюють більше 29 тисяч українців.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

12 апреля в Киеве состоится концерт звезды грузинского джаза (и не только) Нино Катамадзе с ее группой Insight. На своем киевском выступлении джаз-дива представит два своих альбома: Black и White. Нино Катамадзе & Insight выступят в сопровождении камерного оркестра.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: