ТЕМА

У НДІ пожежної безпеки МНС бунт. Колектив благає Балогу...

15 апреля 2011 | 17:09


Міністру МНС України

Балозі В.І.

01030, м. Київ, вул. О.Гончара, 55-А

 

Шановний Вікторе Івановичу!

 

    На підставі ст. 40 Конституції України, яка наголошує, що усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів,та на підставіЗУ "Про звернення громадян" звертаємось до Вас з  проханням звернути увагу на протиправні дії по відношенню до співробітників Українського науково-дослідного інституту пожежної безпеки МНС України  та перевірити беззаконність дій т.в.о. заступника начальника інституту   Корнієвської Марії Степанівни.

    Корнієвська М.С. за досить довгий час роботи в зазначеному закладі основну увагу приділяє самовиразу у вигляді  постійного приниження  людської та   професійної гідності по відношенню до підлеглих працівників пов’язаного із зухвалістю , цинізмом, елементами садизму та іншими нелюдськими проявами. Задля цього остання використовує такі «інструменти» як інтриги, плітки, погрози,  прослуховування телефонних розмов.

   Так   Корнієвська М.С. на даний час прослуховує декілька службових телефонів, які за її вказівкою було підключено до її телефонного апарату. Крім того вона і надалі шукає можливості прослуховування інших телефоних номерів, встановити в кабінетах прослуховуючи пристрої з метою отримання інформації.

  Незаконне прослуховування є злочином і згідно ст. 163 КК України  покарання за такий злочин становить  до семи років позбавлення волі.  

   Крім того, Корнієвська М.С. використовуючи своє службове положення майже щомісячно отримує 100% премію по спец фонду  та 100% бюджетну премію, за, так звану, «нормо творчість». Незрозуміло з яких професійних якостей Корнієвська М.С., яка і так не вважається фахівцем в кадровій справі прикріплена до одного з науково-дослідних центрів для виконання науково-дослідних робіт . Це мабуть і вважається «нормо творчістю» , за що і отримує солідну премію.  Хоча інформації про те, що Корнієвська М.С, публікує статті, веде публічну діяльність у вигляді  передачі певного досвіду у певній галузі працівникам інституту не відомо. Нарахування вказаних виплат для інших співробітників  проводиться за таким «алгоритмом»: Керівники підрозділів надають рапорти щодо роботи підлеглих осіб, об’єктивно оцінюючи їх роботу та ступінь виконання поставлених завдань. В подальшому з проектом наказу працює Корнієвська М.С, яка на свій розсуд вирішує кому яка премія належить (вона і так мізерна в інституті) в більшості випадків не беручі до уваги думку безпосередніх керівників даних співробітників, часто взагалі викреслює із наказів про преміювання тих співробітників , які їй не до вподоби з різних причин, але не забуваючи про  СЕБЕ.  В суді розглядались справи за позовом гр.. Носіка К.О. відносно нарахування премій.

У якості відповідача –керівництво інституту.

  Яку саме суму державних грошових коштів отримала Корнієвською М.С., завдяки перевищенням своїх службових повноважень, та іншими діяннями, вказати не можемо, це слід визначити за фактом проведення спеціальної перевірки, на предмет виявлення шахрайських дій, службової підробки, та осіб, які викрали та викрадають державні гроші,що належали тим працівникам, які їх заслужили.

   Наслідком деспотичних дій Корнієвської М.С. стало масове звільнення з власного бажання найкращих працівників інституту. Протягом останніх п’яти місяців звільнились всі керівники науково-дослідних центрів та відділів : Сізіков О.О., Згуря В.І., Довгошеєва Н.М., Ясний В.Г. ,Довбиш А.В., Міщенко С.М. і заступник начальника інституту Новак С.В.. Головною причиною втрати цих співробітників була неадекватна та цинічна поведінка Корнієвської М.С.

 І ,нажаль, таких прикладів безліч:  

-       Відносно:Ткач С.А. НДЦ-4 Через особисту несимпатію до Ткач С.А. намагалась  спровокувати  її звільнення за профнепригодністю, для чого вона підбурювала керівний склад щодо заатесування останньої, та отримати негативний вердикт на підставі рішення атестаційний комісії. Коли її пропозиція була відхилена членами комісії  вдавалася до постійного приниження і публічного цькування  співробітниці.

-       Відносно:Носік К.О. НДЦ-3  Привселюдно і абсолютно несправедливо поставила під сумнів його професійну компетентність , і намагається змусити залишити службу.

-       Відносно:Цесарської Н.І. відділ контрольно-аналітичної роботи . На відповідне звернення щодо  необхідності  стаціонарного лікування отримала відмову в особливо грубій, неетичній формі., з погрозою звільнення у разі непокори, з натяком, що причина буде хоча і надумана але цілком реальна.

-       Відносно:Курієнка  В.П. теж саме., але відмова визначалась образливою лайкою.

-       Відносно:Масан С.М. відділ охорони. Своїми постійними, прискіпливими зауваженнями доводить Масан С. М. до сліз і неодноразово порушувала  її право на обідню перерву.

 Особливо обурливим є останнє нововведення Корнієвської М.С., щодо посилення режиму . Для того щоб вийти з адміністративної будівлі інституту у вирішенні службових питань потрібно пройти наступну процедуру:

1)       Керівнику підрозділу потрібно написати обґрунтований рапорт на ім’я начальника інституту -  куди, з яких причин та для вирішення якого службового питання йде в ,так зване, службове місцеве відрядження його співробітник;

2)       Підписати рапорт у начальника інституту;

3)       Завізувати –переконавши , що це необхідне відрядження у т.в.о. заступника начальника інституту –Корнієвської М.С.;

4)       Записатись у журналі місцевих відряджень;

5)       По поверненню в інститут співробітник повинен написати звіт по місцевому відрядженні з детальним описом - де був, з ким спілкувався і т.д.;

6)       Підписати звіт у свого безпосереднього начальника;

7)       Підписати звіт у начальника інституту;

8)       Завізувати у Корнієвської М.С.;

Скільки потрібно для цього часу ?- інколи день тільки збирати підписи; скільки паперу?-кілограми…

Доходить до абсурду, коли один із керівників підрозділу на службовій нараді при начальнику інституту доповідав про своє відрядження в господарський магазин !- що отримував (20 хвилин перераховує) з ким спілкувався (15 хвилин перераховує) і скільки на все це він потратив часу! І все це потрібно документально підтвердити. БЮРОКРАТІЯ. Це стосується і кандидатів технічних наук. А якщо когось із тих, хто підписує ці рапорти немає на місці з різних причин?

ПЕРЕТВОРИЛИ ЄДИНИЙ В УКРАЇНІ ІНСТИТУТ ТАКОГО ПРОФІЛЮ В БОГ ЗНА ЩО! Ніхто не думає про наукову базу, яка давно застаріла  та про інші нагальні проблеми.

  Корнієвська М.С. поставила собі за мету перетворити науково-дослідний інститут в концтабір. В результаті багато хто з працівників не встигає виконувати відповідні завдання. Це дає можливість пані  Корнієвській М.С. ще більше знущатися над працівниками інституту.  Відношення до співробітників і відвідувачів ставить під сумнів її можливість і доцільність займати керівну посаду, адекватно і успішно налаштовувати  роботу в колективі. Своїми протиправними, самовільними, бюрократичними діями Корнієвська М.С. лише заважає колективу виконувати свої обов’язки і плідно працювати. Її безглузді, непрофесійні накази відбирають робочий час і не приносять абсолютно ніякої користі для нормальної роботи інституту.

  Це перечисленні тільки формальні факти, щодо робочої (антиробочої) діяльності «вельмишановної пані». Але якщо необхідно встановити психологічний облік Корнієвської М.С., то не треба далеко йти. Досить звернутися до ДДВП (Державний департамент виконання покарань) Київської області де раніше працювала пані на посаді інспектора. Спогади працівників ДДВП- ЖАХ, насилу позбавилися. Після цієї посади вона змінила ще  два місця служби, з яких її переводили із-за скарг співробітників та неадекватної поведінки.

Маємо за необхідність відзначити, що начальник інституту Рихліцький І.А.  дає їй всі повноваження для знущання.

    Хвилю обурень серед колективу інституту викликала подяка Корнієвській М.С. з нагоди міжнародного жіночого дня 8 Березня з формулюванням «за вагомий внесок у розвиток та бездоганну службу» і т.д., підписаний керівництвом МНС. До речі, грамот було дві : одна дійсно заслуженій співробітниці ,якій, як це прийнято вручили на загальних зборах всього колективу інституту , натомість Корнієвській М.С. ніхто її не вручав, побоюючись невдоволення колективу .Звісно керівництво МНС не може знати всіх  в обличчя , але ж хтось направляє подання на заохочення.

  Після звільнення на пенсію у грудні 2010 року Корнієвська М.С. була призначена на посаду інспектора відділу контрольно-аналітичної роботи та діловодства, але продовжувала виконувати обов’язки заступника начальна інституту( що підтверджується підписами та розпорядженнями) . Просимо провести службову перевірку на рахунок грошового утримання за цей період преміювання та правомірність її підписів та розпоряджень.

   Ще просимо перевірити законність постанови на квартирний облік в МНС України для отримання житла пані Корнієвської М.С. у якої є пристойне житло в центрі Києва, це тоді коли інші співробітники бідкаються по гуртожитках та найманих квартирах і питання постанови на квартирний облік взагалі на розгляд не виноситься.  

  На даний час прокуратурою міста Києва проводиться прокурорська  перевірка адміністративно-господарської діяльності інституту на предмет  недоїмки грошових коштів у бюджет держави.

          На підставі викладеного просимо:

---- Організувати перевірку адміністративно-господарської діяльності інституту на предмет вказаних у заяві правопорушень,зробити повний аналіз дій працездатності усіх працівників інституту, та дати правову оцінку згідно ситуації, яка сталася, і в разі підтвердження вказаних фактів прийняти рішення щодо притягнення винних осіб до відповідальності згідно  норм чинного законодавства України.

---- Приєднати  дану заяву для відпрацювання виконання до  матеріалів справи, які знаходяться на виконанні в прокуратурі м. Києва відносно недоїмки бюджетних коштів у бюджет держави.

 ---- З метою підтвердження ганебної поведінки Корнієвської М.С. просимо вас дати вказівку соціально-психологічній службі МНС зробити запит у ті структури та організації, де працювала Корнієвська М.С., а саме  Державний Департамент виконання покарань Київської області та Головне управління МНС в м. Києві для з’ясування причин тих скарг та заяв , які мали місце.

 ---- Пропонуємо (для об’єктивності та мінімізації тиску на співробітників) провести анонімне опитування співробітників інституту для виявлення інших фактів та незаконних дій зі сторони Корнієвської М.С. та для розуміння картини її поведінки в цілому.  

З повагою та надієюпредставники ініціативної групи Інституту:

 

__________________Курієнко В.П.

__________________Марчук М.А.

 

та інші працівники інституту.… 

 

P/S  Весь колектив нашого інституту благає  вас звернути увагу на наші проблеми, на несправедливість та безлад, що відбувається в стінах державного закладу і прийняти міри для їх негайного подолання. Ми віримо у владу і нашу справу, але доведені до відчаю не можемо більше працювати в таких нелюдських умовах…



комментарии [45]

10.03.2014 22:03     Человек На сегодняшний день в институте новая проблема - заместитель начальника института по противопожарной защите и техногенной безопасности - полковник Борис Александр Павлович. Абсолютно не компетентный в науке человек, по сути своей администратор. Вместе с генералом Кропивницким (начальник УкрНИИ гражданской защиты) затеяли тупую реорганизацию в институте, в результате чего полностью поломана структура, которая проверена временем.
22.03.2013 17:37     Куриенко Дмитрий Слышал эту историю не раз от своего отца Куриенко Владимира Петровича , думал что это всё-таки небольшая гипербола,но почитав комментарии, просто охренел ,насколько же у нас во власти сидят недальновидные люди.! Честь и хвала тем,кто не побоялся этой тюремной фурии и выступил открыто против ! Отец , ты просто красавец !)))
16.02.2012 21:57     Андрей Рыхлицкий корупционер, крышует в Виннице фирму Флориан-Т, а остальных щимит.
12.05.2011 16:41     Продовження2 Хочимо Вас запевнити Шановний Вікторе Івановичу, якщо справедливого рішення на рахунок Корнієвської М.С. не буду, то на превиликий жаль, колектив інституту із залученням провідних телеканалів країни та ЗМІ прийде під стіни Міністерства (якщо буде потрібно то і під стіни Адміністрації Президента України) з плакатами та вимогами навести лад в стінах нашого інституту. Нас готові підтримати МНС Києва та Київської області, в яких є свої "герої" та дійсно нагальні проблеми.
12.05.2011 16:40     Продовження Але, Шановний Вікторе Івановичу, як стало відомо колективу, матеріали перевірки переписуються, вносяться правки, текст "підчищається", особливо після ознайомлення з довідкою шановного пана Рихліцького І.А. Мабуть, тому він з особливим цинізмом заявляє перед колективом інституту, що все буде добре, вийде на роботу Корнієвська М.С., вона і розбереться...(Доречі Корнієвська М.С. в даному випадку керується своїм самим улюбленим висловом - "СОБАКА ЛАЄТ, А КАРАВАН ИДЕТ" - в даному випадку "собаками" виступають співробітники інституту).
12.05.2011 16:39     Співробітники УкрНДІПБ Законність - основа Держави. Шановний Міністре, Вікторе Івановичу Балога! Як стало відомо, колективу Українського НДІПБ МНС України перевірка службової діяльності, яка відбулась в інституті, виявила численні порушення законодавства у сфері прийняття та звільнення співробітників, нарахування премій, нецільвого використання коштів, фальсифікування службової документації, частина якої була знайдена при проведенні обшуку в кабінеті Корнієвської М.С. у вигляді вилучених з папок наказів (завчасно, за день до перевірки) де відображено порушення законодавства. Члени комісії про це знають, тому що відчиняли кабінет комісійно.
12.05.2011 16:32     Співробітники УкрНДІПБ Законність - основа Держави. Шановний Міністре, Вікторе Івановичу Балога! Як стало відомо, колективу Українського НДІПБ МНС України перевірка службової діяльності, яка відбулась в інституті, виявила численні порушення законодавства у сфері прийняття та звільнення співробітників, нарахування премій, нецільвого використання коштів, фальсифікування службової документації, частина якої була знайдена при проведенні обшуку в кабінеті Корнієвської М.С. у вигляді вилучених з папок наказів (завчасно, за день до перевірки) де відображено порушення законодавства. Члени комісії про це знають, тому що відчиняли кабінет комісійно. Але, Шановний Вікторе Івановичу, як стало відомо колективу, матеріали перевірки переписуються, вносяться правки, текст "підчищається", особливо після ознайомлення з дові
08.05.2011 20:10     Пуаро Да, более алчного существа, чем Марфа, я еще не видел. А как вам вещдоки на каждом пальце и шее?
06.05.2011 13:15     Сотрудник Во время работы комиссии выяснился еще один "подвиг" Корниевской. В прошлом году на 8 марта зачитали приказ о поощрении всех женщин института деньгами в сумее 200 грн. Но после Корниевская викинула из приказа неугодных ей сотрудниц, переделав приказ. То есть зачитали на собрании всех, а получили деньги не все. Сэкономленные деньги пошли ей на поощрение. Члени комиссии говорили, что она себе выписывала на каждый праздник по 8000 грн., а праздников у нее больше, чем дней в календаре. До какой низости надо было дойти, чтобы забрать деньги у женщины в женский праздник????
04.05.2011 11:06     ИнжеНегр Читал. Много думал. Еще больше ржал! ))))) Хотя, на самом деле, если серьезно, то это смех сквозь слезы. Я тоже как бывший сотрудник структуры знаком и не по наслышке с этой.... марфой. История знакомства:
Офицер: Вот, МС, пришел к нам кандидат.
МС: А дэ другий? (мой друг тоже хотел устроиться)
Я: так у него щаз медовый месяц, с женой де-то отдыхает.
МС: Так и шо шо "медовый месяц"? Шо у него ниг нэмае прийты?

Резюме: Я ПЛАКАЛЬ!))))

Честно говоря, не знаю чем эта история закончиться, но знаю одно: эту страну спасут две вещи - красота и массовые расстрелы! Проблема не только в марфе, но и во всех кому она подлизывает и тех кто подлизывает ей.
03.05.2011 18:55     Член оппозиции Представляете, как нам она всем въелась, что даже в праздники не можем не говорить о ПАНИ! Завтра, наверное все встретимся, интересно, как она себя поведет? Будет всем подлизывать, или сделает вид, что ничего не происходит? Хотя в Министерстве большая часть, вроде и комисия на нашей стороне! Прочитаем справку, увидим! Бог с нами, а не с дьяволом!
03.05.2011 11:24     сотрудник Кто настоящий офицер - так это Корниенко, побольше бы таких. А "настоящие офицеры" типа Згури, Сизикова и Чеповского, как пацаны, стояли перед ней сидящей и испускающей ароматы съеденного лука да еще и жующей при этом. А про Мищенко и Довбыша и говорить нечего. Интересно, а члены ее семьи тоже расписываются уходя из дому и приходя назад? И тоже пишут звит про видрядженння? И их подписи тоже сравнивает с оригиналом? Она же от этого получает неземное удовольствие!
02.05.2011 18:34     Дембель Очень порадовало то, что все-таки лопнуло терпение у сотрудников института, которые рассмотрели в "ГОСПОЖЕ" - примитивную подстилку одного из замминистров, которые не пожелали, что б их постигла участь капитана с шершавым языком, о котором уже упоминали ниже, или участь усатых всего боящихся полковников (все знают о ком речь. Такой метод руководства порочный, пример надо брать с настоящих офицеров: Откидача, Чеповского, Соколова, Давыдова, Филатова и тд., хоть эти и могли х*ев нагнуть, но все ж под их руководством, в моем случае с Чеповским, можно было работать и пример с них брать и поучиться чему-то.............
Удачи!
02.05.2011 17:45     Дембель Да, интересно было прочитать Ваши коменты. Я к сожалению тоже лично знаком с Марусей, знакомо для меня и выражение "Воно" и коровьи ремыгания жвачкой, сидя в президии руководства во время проведения различных совещаний. С ней у меня тоже не сложилось с первых дней ее пребывания на должности, но более чем, своей кислой миной, испортить мне настроение ей ничем не удавалось, наверное потому что, как говорил мой начальник (уже пенсионер, но успевший увидеть всю красоту маразма Маруси)- "Тебя еб*ть, что небо красить".
Продолжение следует
27.04.2011 19:27     cot Для меня полнейшая загадка, как можно покрывать такого человека, само общение с ней уже унизительно, а чтобы через нее еще падала тень... Это уже не просто крик о помощи сотрудников института - это уже дело чести Министра.
25.04.2011 20:50     Для УОЗПБ на ЗО экс-кадровик имел ввиду не Вас, а СИЗО, где Корниевская проработала лет 20!!! и как сказа один знакомый, который её знал - с такой характеристикой - её туда даже не посадят, где она раьотала (СИЗО).
25.04.2011 20:47     010 не хотите, верим. Я думаю имелось ввиду назад - это в Департамент исполнения наказаний, зарабатывать авторитет.
24.04.2011 15:32     УОЗПБнаЗО В корне не согласны с паном "екс-кадровик )))", и его "...де раніше вона працювала? туда їй і дорога..."!
До Вас маруся у нас, если так можно выразиться "працювала".
После её перевода мы что зря месяц праздновали? НЕ ХОТИМ маруську!
24.04.2011 11:52     пенсіонер УкрНДІПБ Вдячний колективу інституту за те, що не побоявся виступити на боротьбу зі злом у особі Корнієвської. Працював у інституті багато років, тому душа болить за установу. Сумно, що під тиском Корнієвської не всі керівники витримуюють і озброюють цю пані аргументами у вигляді "рапортів під диктовку". Але іще більш сумно, коли замислитись над витоками цієї ситуації. Може тому вона себе так веде, а начальники інституту їй дозволяють, що є замовлення на розвалення єдиної в Україні установи з наукової підтримки та нормотворення у сфері пожежної безпеки. Такі установи є в кожній країні світу!!! Невже із-за невеликого шматка землі та 4-поверхової будівлі біля Генеральної прокуратури необхідно розпорошити ЗАЛИШКИ НАУКОВИХ КАДРІВ, якими, згідно з посадовими обов'язками, і повинна опікуватись М.С.
23.04.2011 11:25     пожарник Ребята, так вы не знаете самого главного! На День ветерана пожарной охраны, она не пригласила в институт ветеранов, даже слов благодарности не зачитали, зато себе сделала Знак "Ветеран пожарной охраны"! Надзиратель-ветеран ПО, смех да и только! Хоть бы не позорилась! В институте есть более достойные люди, ан, нетушки - МЕНІ!Тоже самое хотела устроить и с годовщиной трагедии на ЧАЭС, хорошо ушла на больничный, людей хоть можно пригласить и выразить свое уважение, да и кого нет уже, помянуть...
22.04.2011 21:20     тоже МНСник У нас в гарнизоне лет 7-6 назад был подобный зам.нач ГУ. На совещаниях с разными категориями сотрудников говорил: "Вы все дебилы и вам за честь служить в МЧС". На сборах телефонисток говорил: "Вы на службе думаете только о большом и толстом". Одного начальника части-подполковника,который бреется наголо, заставил носить расческу, мол чтоб было чем брови расчесывать.Придя на должность из ВС и "руководя" тушением одного из крупных пожаров, сначала по рации на пол-области возвестил: "Ну ни "чего" себе пожар", а потом заставил с пенного хода подать ПО без воды. 5 тон впустую без последствий, а ведь ПО дороже чем бензин. Разница с М.С. только в том, что с его подачи никто не получал письменных взысканий и не терял премий. Его сейчас просто вспоминают с улыбкой, как недоразумение.
22.04.2011 16:28     тупік № 13 Після звільнення Хом'яка люди дуже сподівались на зміну ситуації, покладали великі надії на нового керівника. Він дуже гарно говорив, але слова прямо протилежно розійшлися з ділом. Може хоть зараз він подивиться своїми очима, а не Корнієвської. Шановний пане генерале, придивіться до людей, будь ласка, колектив спроможний без "конвою" та "пухлини" виконувати завдання.
22.04.2011 13:37     Бывший сотрудник Я уволился почти 2 года назад. Прочелши этот материал понял, что за последние 2 года Корниевская вообще превратила институт на тюрьму, что хочет то и вытворяет. Когда я там работал тоже был беспредел со стороны Маруси но до такого не доходило. При нынешнем общении с сотрудниками я узнаю что Рыхлицкий ходит и улыбается на эту ситуацию, он наверное забыл, что за все отвечает начальник. Говорят, что он с Винницкого гарнизона так хотелось бы услышать отзывы о его работе там и не только от его подчиненных но и от предпринимателей и других, столкнувшихся с ним людей. А про правую руку Корниевской, капитана Саецкого (по совместительству - водителя) просто нечего сказать. он как был прости...кой так ею и остается, ходит улыбается, помогает Марусе фальсифицировать документы, наказывать людей. Гнать
22.04.2011 08:41     тоже МНСник С ее подачи и без разрешения МЧС периферийныйе отделы в Харькове, Симферополе и Луганске были лишены самостоятельности, а следовательно и возможности содержать самих себя из-за бюрократических проволочек с оформлением документов. Огромное время тратится на всякую хрень не связанную с научной работой. А к генералитету не достучаться. Они в научной работе разбираются, как свинья в апельсинах вот и прячутся за таких, как Маруся дабы мимо никто не проскочил.
22.04.2011 08:34     013 Не понимает.К сожалению,ПОРОБЛЕНО.
21.04.2011 21:45     008 Отпечаток прошлой службы - само-собой, причина гораздо глубже. Человек такой уже родился. Она радуется чужим слезам. Я думаю, что она такая была всегда, интересно бы было узнать были ли (потому что сомневаюсь что есть) у нее друзья в студенческие годы и что они могут сказать. Соседям и знакомым Маруси - ГЛУБОЧАЙШИЕ СОБОЛЕЗНОВАНИЯ за то, что приходиться невольно сталкиваться с этой женщиной. Как сотрудник и руководитель - ПАРАЗИТ с большой буквы, королева интриги. Если будет выгодно ей, то пройдет по трупу и теперешнего начальника. (Его предшественников уже вытолкнула из гнезда). Интересно, почему он этого не понимает? Или не хочет, а може йому пороблено?
21.04.2011 18:09     aces hight Сочувствую вам панове, но к сожалению в этой стране правды не добиться. Она просто никому не нужна. Закончится тем, что накажут невиновных, уволят зачинщиков и поощрят непричастных. Да, при этом, дай Бог, показательно сделают расследование. Дай Бог, чтобы у вас все получилось, удачи!!!!
21.04.2011 16:31     gerom Мыло будет с душком-с
21.04.2011 16:24     Мистер Х Марфу на мыло!!!
21.04.2011 14:38     Шура Балаганов Один из персонажей В.Высоцкого сказал:"Вор должен сидеть в тюрьме!". Это как раз о вашей "пани профессор", не в бровь, а в глаз. И предыдущее место службы она себе не случайно выбрала! Карма!
Одно мне интересно: как она после всех своих "выступлений" людям в глаза смотрит!
21.04.2011 12:35     Лала gerom прав. На профессора Маруся никак не тянет. Фраза "ДАБЫ ДУРЬ КАЖДОГО ВИДНА БЫЛА!!!" ее коронная.
21.04.2011 11:57     gerom Какое крутое погоняло себе придумала, «ПРОФЕССОР» - авторитетно, но незаслуженно!
Надо быть скромней Больше подходит «МАНЬКА»
21.04.2011 08:48     Ласточка Корниевскую, к сожалению, знаю лично. Человек, говорящий о людях "воно прийшло", "що воно хоче", "хто там гавкає", "воно якесь больне", "воно дебільне", и т.д. и т.п. не может быть нормальным по определению. На ней отпечаток ее прошлой службы, где те кого охраняют не отличаются от тех, кто охраняет.
20.04.2011 21:38     тоже МНСник Случай трехгодичной давности полностью характеризующий особу:
М.С. идет по коридору в свой кабинет, а возле двери стоит мужичок. Следует такой диалог:
- Ви до мене?
- Да, я хочу устроиться на работу, мне начальник отдела кадров сказал к вам подойти.
- ХТО-О-О-О?!!!!! вам сказав?
Интонация на уровне ненависти переходящей в ярость и естественное опешивание собеседника:
- Н-н-начальник отдела кадров.
- Начальник відділу кадрів тут Я!!!
- Я не знал.
- Так от щоб ви запам'ятали!!!...
Вот так вот у человека случилась первая и наверное последняя встреча с руководством научно-исследовательского учреждения, в котором еще и форму носят... Позорище!
Ребята молодцы. Хотя вирусы, сорняки и преступность неискоренимы, это не значит что с ними не надо бороться. Я думаю правда своего добъетс
20.04.2011 20:01     ватсон Вашу дурь не перевищіть ніхто, "шановна пані" Корнієвська
20.04.2011 19:07     тот, чья дурь видна Уважаемый профессор, желаю Вам пожизненно иметь начальником вот такую Марусю, работать в стрессовой ситуации и получать зарплату на ее усмотрение. После этого "дурь попрет наружу"
20.04.2011 15:41     профессор Уважаемые друзья!
Коментируйте больше, пожалуйста,- "ДАБЫ ДУРЬ КАЖДОГО ВИДНА БЫЛА!!!"
20.04.2011 10:26     Пожежник Києва - науковцям І не надійтеся, панове
Усе це пройде, все минеться
Усе замнеться, утрясеться
Шановний батечко Найглавний
Лукаво в бороду всміхнеться
20.04.2011 09:43     шерлок Рыба гниет с головы, только по распоряжению начальника института так может вести себя кадровик. Не сама же она себе премии выписывала и все перечисленные блага подписывала и утверждала.
Если министр не приймет мер, некому будет исследовать пожарную безопасность. А может это давно спланированная акция - 100% рейдерский захват...
20.04.2011 09:42     шерлок Интересная история.
19.04.2011 22:04     сотрудник Все помнят облезлую Марусю, какой она пришла в институт, да такая, в принципе и сейчас. Исправительное учреждение накладывает отпечаток как на тех, кто там отбывает срок, так и на тех, кто там работает. Таких людей сразу видно, можно даже не общаться. Мир - через решетку, жизнь - по понятиям, наслаждение от унижения тех, кто слабее. Пора, шановна, назад!
19.04.2011 21:29     екс-кадровик ))) Дійсно, шановна Маруся Корнієвська інститут до кінця розвалить! За період роботи в УкрНДІПБ з працівниками ніяких проблем чи непорозумінь не виникало, що далеко не відноситься до шановної Корнієвської. Питання??? де раніше вона працювала? туда їй і дорога не погано булоб парочку любимчиків прихватити, (підлабузників)! колектив працьовитий і дружний не потрібно з нього робити виправну колонію та бігати як Корнієвська та задрачувати народ. Обід,о, думаю всі це зрозуміють, що цукерки з 9.00 до 13.00 це жорло, а печеня з чаєм це обжеровиско, і взагалі який чай чи кава) нормальний начальник сказав би так? Чесно сказати люди місяць будуть святкувати коли Корнієвську попруть з інституту, думаю зцим всі погодяться і зробимо свято!як миші в кабінетах, щоб не перейшла дорогу Корнієвська!чекаю ком-ї
19.04.2011 14:06     gerom Михалыч! Только сказка не в тему - в сказке бабка с корытом разбитым осталась, а Mаруся "Kлимова" в "шоколаде" звание, должность, награды, солидная пенсия и безграничная власть. "Пуп земли", а возле нее носятся менее значимые тела. Но сказка "ГОСПОЖИ" должна закончится как у Пушкина А.С., если нет, то во всех несчастьях УкрНИИПБ виноват будет опять таки Пушкин!!!
19.04.2011 08:48     СОКОЛОВ С,М, (Пенсионер МЧС), Действительно с приходом "ГОСПОЖИ" Корниевской,в УкрНИИПБ институт превратился в Научно-экспериментальный институт исполнения наказаний.По моему, для Корниевской люди просто быдло, с которым приходится общаться. "Читайте сказку (госпожа)Корниевская написаную А.С. Пушкиным - о золотой рыбке,там для Вас все написано.
19.04.2011 08:09     МНСник А куди ж дивляться шановні генерали - Откидач та Рихлицький??? Як це вони попускають, такий развал??? На місце стерву поставити не можуть??? Чи це спеціально робиться, чи це акція??? Але у цієї пані є надійний дах - вельмишановний заступник Міністра батечко Бут!!!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Учасники шведського танцювального колективу "Harlem hot shots" виступають на черговому концерті серії Арена. Середа. Джаз в одному з нічних клубів Києва в середу, 2 травня 2007 р.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: