ТЕМА

Керівник НАБ звозив в Лондон дружину у складі офіційної делегації

28 июля 2015 | 17:10

Cвіжий керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник почав війну з хабарництвом і казнокрадством із комфортного відрядження до Лондона.Разом із дружиною...


 З розплавленого 35-градусною спекою Києва до прохолодних берегів Темзи антикорупційний діяч вирушив не сам. У складі офіційної делегації був його заступник Гізо Углава та дві жіночки – дружина самого пана Ситника Ганна і така собі Ірина Данько, котра представлялася радницею керівника бюро.

У чому полягали обов’язки дружини українського Каттані в британській столиці, сам пан Ситник пояснив журналістам вельми плутано. Наполягав, що вона літала в Лондон як приватна особа і платила за переліт зі своєї кишені. Судячи з офіційної декларації про доходи родини Ситників, цей вояж до Туманного Альбіону все ж пробив у сімейному бюджеті немалу діру. Навіть якщо все інше оплатила британська сторона.

Той факт, що жінка високого чиновника була включена в офіційну делегацію, як і друга супутниця борців з корупцією, пан Ситник заперечити не зміг. Нині Національне антикорупційне бюро лише проводить конкурсний відбір слідчих, однак посади радників голови НАБ, судячи з усього, вже заповнюються молодими жінками. Отже, з мандрівки до Лондона вже видно і кадрові пріоритети, і перші службові кроки керівництва бюро, на яке Президент і вся країна покладають дуже високі надії.

Джерело: fakty.ictv.ua



комментарии [2]

30.07.2015 16:59     Lord Можна було б погодитися, якби не одне но, дружина оформляла візу, як член делегації, тобто без будь-яких перешкод. А як би вона подала заяву на туристичну візу, то не факт, що отримала б її. В цьому і полягає використання службового стану і корупція. Ганьба, а такий молодий, гарний.
29.07.2015 10:39     Ніньзьо Не бачу тут нічого кримінального. Я сам свою дружину возив з осбою, коли моя компані робила мені відрядження у Бельгію, хоча я працюю у приватному, а не державному секторі. ЗАплатити за переліт - це не така вже фантастично дірка в сімейному бюджеті, як тут пишуть. Це насправді класно - робочий тиждень працюєш, а на вихідні можна на екскурсії, оглянути закордон, тим більше Лондо - всі мріють там побувати. Так що не варто вишукувати такі факти і подавати як "смажені" . От якби вони всі за державний кошт летіли - тоді ясно, нецільова витрата , скандал.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: