ТЕМА

Шабунін: голова ГО "Домушники проти корупції"

06 июня 2016 | 20:01 , Володимир Бойко, ФБ

Продовжує розгортатись корупційний скандал навколо директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника, який зібрав при своєму закладі збіговисько шахраїв під назвою Рада громадського контролю при НАБУ.


На сьогодні головою цієї Ради є приватний підприємець Шабунін, який відкрив у Києві конвертаційний центр під назвою «Центр протидії корупції» і через 20 (!) рахунків якого обготівковує гроші для наступної роздачі суддям та іншим державним службовцям.

Секретар цієї Ради – член правління «Центру протидії корупції» приватний підприємець Олександра Устінова, яка все своє молоде життя не займалась нічим, окрім участі в оборудках Шабуніна та ще одного члена Ради громадського контролю при НАБУ – тричі судимого за квартирні крадіжки Дмитра Шерембея, який разом з Устіновою також входить до складу правління «Центру протидії корупції».

Власне скандал вибухнув через те, що Шабунін, балотуючись до Ради громадського контролю при НАБУ, не зазначив у декларації про доходи свою земельну ділянку, яку він придбав у 2014 році, отримавши ґрант «на боротьбу з корупцією» від посольства Нідерландів, а Шерембей приховав свою трудову біографію на той час, коли він відбував покарання за скоєні ним злочини (сумарно член правління «Центру протидії корупції» відбув за ґратами 8 років).

Відповідно до Указу президента України від 15.05.2015 №272/2015 Ситник зобов’язаний був виключити з Ради громадського контролю при НАБУ брехунів Шабуніна та Шерембея, а також інших представників тих організацій, які їх рекомендували. Але Ситник не тільки відмовився це зробити, не тільки проігнорував відповідні вимоги народних депутатів, але й наказав прибрати з сайту НАБУ біографію Шерембея та декларацію Шабуніна.

У зв’язку з цим народний депутат Ігор Луценко зараз через суд вимагає відкрити відносно Ситника, який скоїв корупційний злочин в інтересах двох пройдисвітів, кримінальне провадження. З заявою народного депутата можна ознайомитись за оцим посиланням.

А я залюбки публікую автобіографію тричі судимого «громадського активіста» Дмитра Шерембея, яка була раніше розміщена на сайті НАБУ і яку Ситник розпорядився звідтіля прибрати, оскільки в цій автобіографії Шерембей приховав, що з 1992 по 2002 рік він проходив тюремні університети спочатку в Новгород-Сіверській виправній колонії, потім – у Шосткінській виправній колонії, а згодом – у Бучанській виправній колонії.

ФБ



комментарии [1]

09.06.2016 11:36     Мда... В начале статьи написано,что деньги Шабунин и Берендей раздают судьям и чиновникам. С какой целью? Они кому-то должны? Или это юмор про "Зварича"??))
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Козачок-гопничок: нардеп Стріхарський замість реконструкції ресторану збудував багатоповерхівку

11. 03. 2024 | 08:53 , Аннабелла Моріна

Сумнозвісно відомий київський забудовник Андрій Стріхарський (Status Group), він же народний депутат від “Слуги народу” та член профільного містобудівного комітету Верховної Ради (ВР), біля станції метро “Славутич” під виглядом реконструкції ресторана “Козачок” збудував 10-поверховий житловий будинок і не перший рік шантажує власників навколишніх будинків, маючи в планах забудувати все навколо своїми ЖК. В цьому йому відверто підіграють київські комунальні установи, а правоохоронці дивляться на все це широко заплющеними очима. Ба більше, замість “багатофункціонального храмового комплексу” над станцією метро “Славутич” нардеп. який в парламенті опікується містобудуванням, зводить спортивний комплекс SportCity.

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

20 июля 2006 года. Общественные слушания в Киевсовете по вопросу несанкционированной торговли. Мэр Черновецкий - весь в думах о киевлянах

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: