ТЕМА

Орли Матіоса з'ясували: орли Гріцака теж "беруть"

03 ноября 2016 | 20:02

Військовою прокуратурою Центрального регіону України на хабарництві викрито співробітника СБУ.


Слідчим відділом військової прокуратури Центрального регіону України спільно з співробітниками Управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 1000 доларів США затримано старшого оперуповноваженого відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Полтавській області. 

Зазначена особа висунула вимогу суб’єкту господарської діяльності надати йому неправомірну вигоду в розмірі 1000 доларів США за повернення раніше вилученої комп’ютерної техніки. Також, за не перешкоджання в господарській діяльності підприємця, правоохоронець вимагав сплачувати йому 300 доларів США щомісячно. 

Спочатку співробітник СБУ отримав 600 доларів США (сплату за 2 місяці безперешкодної діяльності підприємства) та під час одержання 1000 доларів США (за повернення комп’ютерної техніки) був затриманий правоохоронцями, а отриману ним суму коштів вилучено. 

На даний час вирішується питання щодо повідомлення вказаній особі про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням ) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з відстороненням від посади та накладенням арешту на тимчасово вилучене майно.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Brisbane

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: