ТЕМА

Кривавий День незалежності в Чикаго: 15 осіб застрелені, 87 поранені

07 июля 2017 | 08:47

За чотири дні вихідних з нагоди Дня незалежності США в Чикаго понад 102 особи отримали поранення, зокрема, смертельні, в результаті безладної стрілянини, яку влаштовували, як вважає поліція, місцеві бандити.


Перші повідомлення про перестрілки з'явилися ще у п'ятницю, але найбільше постраждалих (близько половина) з вогнепальними пораненнями було зафіксовано ввечері в понеділок.

Як зазначає Chicago Tribune, кількість загиблих досягла 15, у решти - поранення різної тяжкості.

Наймолодшою жертвою стрілянини став 13-річний хлопець, найстаршою - 60-річний чоловік.

Повідомляється, що влада Чикаго направила в найпроблемніші райони міста - в південні і західні окраїни - додатково 1000 співробітників поліції, які, проте, не змогли приборкати триваючі заворушення.

Останній раз, коли День незалежності святкували чотири дні поспіль, був у 2013 році, коли 4 липня припало на четвер, і багато людей мали у п'ятницю вихідний. Згідно з даними Chicago Tribune, у цей час було поранено 74 людини, 12 з них - смертельно.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Президент України Віктор Ющенко та найвища людина в світі українець Леонід Стадник (зріст 2,53 м) у дворі Секретаріату Президента України, в Києві, в понеділок, 24 березня 2008 р. Президент України Віктор Ющенко передав Леоніду Стаднику спеціально адаптований під нього автомобіль марки «Шевроле». Кілька місяців тому Леонід Стадник звернувся до Президента з проханням про спеціальний автомобіль. Глава держави спрямував своє доручення керівництву ЗАТ «ЗАЗ». Під розміри Л. Стадника адаптовано салон авто і сидіння пасажира. Віктор Ющенко особисто сів за кермо і проїхав разом з Леонідом Стадником площею перед Секретаріатом. Фото Миколи Лазаренка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: