ТЕМА

Кокаїн у кальянній: судитимуть власника бару у центрі Києва

26 мая 2020 | 13:54

Столична прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який підозрюється у тому, що налагодив збут наркотичних засобів у своєму кальян-барі. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Facebook прокуратури міста Києва.


“...скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який налагодив збут наркотичних засобів на території міста Києва. Встановлено, що власник одного із кальян барів у центрі столиці неодноразово збував наркотики серед кола знайомих безпосередньо в приміщенні свого закладу”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що затримання наркоторговця відбулося у грудні 2019 року співробітниками ГУ БКОЗ СБ України та Печерського УП ГУНП в місті Києві за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 6. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

“У ході проведення санкціонованих обшуків виявлено та вилучено понад 200 г кокаїну, ваги та пакувальний матеріал”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що наразі обвинувальний акт скеровано до Печерського районного суду міста Києва для розгляду по суті. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Вакансия для выпускницы Оксфорда

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: