ТЕМА

Вбивайте мовчки

01 марта 2023 | 23:53 , Олег Ельцов. ТЕМА

БПЛА, який впав в Московській області, схожий на UJ-22 Airborne українського виробництва, стверджують ТГК. Воно, звісно, приємно. Але навіщо?


Росіяне переплітаються й здадуться? Та ні, у їхніх очільників нова мантра. Раніше вони воювали аби звільнити українців від бендерівців, тепер - захищають расєю від нападу України й НАТО. І от з'являються наші безпілотники під москвою і пітером. Посіяне співставляють ці події із лякалками пропагандистів й переконуються: нема чого робити - слід воювати, боронити рідний дім.
Не раз про можливі обстріли російської інфраструктури заявляв Подоляк, високі чиновники в погонах.
Це хибна стратегія, якщо звісно вона не покликана посилити бойовий дух ворога. Може саме цьому партнери не дають нам далекобійну зброю?
Є чим вгатити - бийте тихесенько без зайвої реклами, головне щоб влучало куди слід.
От ми не перший місяць стріляємо по Білгородщині, благо військових об'єктів там повно. Місцеві перелякані, навчання онлайн, багато людей з'їхало - і що? Для решти росіян ці обстріли не існують, бо про них не пише медіа. Нехай так буде всюди за порєбріком. Але без зайвого піару з нашого боку - це шкодить.


комментарии [1]

06.03.2023 11:40     Скрімер Підтримую автора на 100%. Таки так. ПОпри багато перемог, в інформаційній складовій наші очільники все ще керуються завичними принципами "шоу", а не принципами війни.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

© REUTERS На Багамских островах идет подготовка к конкурсу "Мисс Вселенная 2009", финал которого состоится 23 августа. На снимке: Мисс Россия (София Рудьева), Мисс США (Кристин Далтон) и Мисс Сербия (Драгана Атия).

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: