ТЕМА

Звільнення міністра Тихонова: Фейсбук став останньою краплею

06 июня 2011 | 08:25

Янукович звільнив міністра, що не мав сторінку міністерства у Facebook Президент України Віктор Янукович 1 червня 2011 року видав Указ Президента України № 637/2011 «Про звільнення В.Тихонова з посади Віце-прем'єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України». Крім усього іншого, міністр В.Тихонов був відомий ще й тим, що був одним з двох Віце-премєр-міністрів України, відомства яких не хотіли відкривати свої офіційні сторінки в Facebook .


Можна сказати, що це статистика. Але й інший віце-прем’єр-міністр України С.Тигіпко, міністерство якого також не відкрило сторінки в Facebook, також вважається кандидатом на звільнення. На відміну від Першого Віце-прем’єр-міністра України А.Клюєва та Віце-прем’єр-міністра України Б.Колеснікова, які відкрили сторінки своїх міністерств відразу ж, як тільки сторінки Кабінету Міністрів України на трьох мовах відрив Прем’єр-Міністр України М.Азаров.

Напевно, відношення урядовців до відкриття сторінок своїх відомств в Facebook, свідчать про здатність урядовців спішуватися із суспільством і наявність аргументів щодо своїх дій по реалізації Кабінетом міністрів України програми Президента України.

Також в Реєстрі офіційних веб-сайтів органів державної влади і місцевого самоврядування <http://www.facebook.com/pages/GovUA/171144622938678#!/pages/GovUA/171144622938678?sk=wall>  у Facebook вказано, що відкрили свої сторінки у Facebook МЗС України (К.Грищенко) та Державна митна служба ( І.Калетник), "Урядовий портал. Офіційний портал органів виконавчої влади України" (М.Азаров) <http://www.zakonoproekt.org.ua/te-shho-janukovych-i-azarov-vyrishyly-zrobyty-vladu-biljsh-vidkrytoju-potribno-lyshe-vitaty.aspx> , Міністерство інфраструктури України (Б.Колесніков) <http://www.zakonoproekt.org.ua/ministerstvo-infrastruktury-ukrajiny-vidkrylo--u-facebook-svoju-oficijnu-storinku-.aspx> .

Таким чином без своїх сторінок у Facebook залишилися Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики України С.Тігіпко та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, який ще нещодвно очолював звільнений сьогодні Віце-прем'єр-міністр України В.Тихонов.

"Законопроект"



комментарии [1]

06.06.2011 08:45     алекс боятся не лестных в свой адрес высказываний народных масс?
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Долженко

Андреевский Спуск

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: