ТЕМА
фото Олега Ельцова и Виталия Запорожченко

Как мы бродяжили по Карпатам: пять дней вокруг Драгобрата

11 сентября 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Больше двух лет не видеть Карпат – это жестокое испытание. Поэтому, когда подворачивается случай – медлить нельзя!

Подслушанный разговор В.Зеленского с Э.Блинкеном

08 сентября 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 1 ]

- Тони, Тони, они гатят по Киеву во время твоего визита, они расстреливают С-300 рынок, полный людей. Это звери, Тони!..

Про що встиг подумати Пригожин

04 сентября 2023

Крутезний текст Джонсона в Daily Mail, який варто прочитати. Суцільна літературна і політична насолода.

Девальвація понтів

01 сентября 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Пам»ятаю, пост френда в ФБ в перші дні війни: «Отепер подивимося хто ми є: козаки чи свинопаси?» Сьогодні відповідь відома: українці – то є нація затятих козаків. Це вони в перші ж дні війни ішли в тероборону, розстрілювали безкінечні колони ворога, кидалися з «молотовими» на танки й з вилами на катапультованих льотчиків. Але в той самий час з Украъни на Захід тягнулися довжелезні автокаравани. В тих автівках сиділи не лише жінки, діти, старі й хатні тваринки. Там було безліч молодих здорових чоловіків-свинопасів.

Ініціативу Президента схвалюємо й підтримуємо!

28 августа 2023, Олег Ельцов, Тема    [ 1 ]

Пральна! Нєча! З усією суворістю! Так переможемо проклятущу корупцію.

Поліція, на яку ми не заслужили

27 августа 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 1 ]

Міліція\поліція завжди на виду. Й те, що бачать громадяне, їх не радує. Один міністр створює тотально комерціалізовану структуру під назвою МВС, а потім стріляється в лазні. Інший отримує під своє керівництво низку колишніх міністерств й відомств, об»єднаних під дахом МВС. Починає реформувати все що можна, міняє назву, отримує від Заходу купу дорогезних авто, красивої чорної форми, дозволяє не брити бороди й запускає на маршрути нові дорожньо-патрульні групи у складі ентузіастів, дехто з яких має три вищі освіти (нащо вони патрульному – не пояснюють).

Битва за Київ Олени Золотарьової

21 августа 2023, Іван Стєпанов, ТЕМА

Як непримітна тітонька з Шахтарська поцупила столичний квартал між КМДА й Офісом Президента.

Сказочное СБУ

19 августа 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Недавние откровения Василия Малюка несказанно удивили. Мало того, что он не побоялся вывалить в медиа довольно подробные фотографии морских дронов, по которым вражеские инженеры смогут сделать полезные для себя выводы, но он еще и застолбил за дронами «Морской малыш» полное право СБУ. Меня посетило стойкое дежавю.

Был уличен в неподобающих аллюзиях…

16 августа 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Недавно сравнил журналистку Латынину с журналистом Портниковым. Отметил, что они даже восседают на одинаковых креслах из гарнитура генеральши Поповой. В целом такое сравнение не вызвало праведного гнева аудитории, но при этом меня обвинили в использовании неприемлемых аллюзий, связанных с советской литературой. В свое оправдание могу лишь вспомнить, что Ильф и Петров были одесситами. Но бдительный читатель заметит, что они сотрудничали с «Правдой», а Петров незадолго до гибели вступил в КПСС. Стыдно ли мне за идейно нестойких товарищей? Нет, не стыдно.

Немецкий историк: Путина нельзя сравнивать с Гитлером

14 августа 2023, Марина Борисова

В войне пропаганду используют обе стороны: и Россия, и Украина. Немецкий историк убежден в этом и предупреждает, что пропаганда - самое опасное оружие войны. Война не закончится, пока верх берет пропаганда. Интервью DW.

Та нехай їдуть!

08 августа 2023, Олег Ельцов, Тема    [ 5 ]

Не розумію: чого всі так переймаються скороченням чисельності українців? Я чую цей лемент вже років з десять. Ви хочете, аби нас було як китайців чи індусів?.. Поїдьте-подивіться як вони живуть. Я так не хочу.

ФСБ готова валить путина и торговаться с Украиной

07 августа 2023, Александр Кирш

ФСБ опосредованно направила Украине территориальные предложения от будущей российской власти.

Подслеповатая прокуратура

05 августа 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 1 ]

Итак, прокуратура озвучила версию трагедии над Броварами, когда вертолет МЧС рухнул на город, унеся жизнь руководства МВД и – по замалчиваемой информации – детей.

Покопаться в себе

04 августа 2023

«Хирургия – это новый секс» - как вам такая фразочка из фильма мэтра независимого американского кино Дэвида Кроненберга? А перспектива поучаствовать в недалеком будущем в конкурсе внутренней красоты?..

Про онуку секретаря РНБО й стратегічне фіаско України

02 августа 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

РНБО для мене завжди була найбільшою державною загадкою. Здавалося б: у цих стінах мають визначати стратегію й напрямки розвитку України, прораховувати ризики, прогнозувати небезпеки, пропонувати президенту й суспільству гідні відповіді на виклики часу. Цього не було ніколи. А якщо хтось щось пропонував, то все це вмирало на столі численних президентів. Лише на самому початку РНБО намагалося стратегічно мислити й радити. Це було за часів секретарства Марчука, Горбуліна, Радченка. Але ніхто цих порад не слухав. В країні йшов дикий перерозподіл держвласності, формування кланів, придушення вільної преси, взяття під контроль судів, комерціалізація правоохоронної системи… За кілька років РНБО логічно перетворилося на фіктивну структуру, куди сплавляли політиків у вигляді почесного заслання.

Перетерпеть две-три недели...

29 июля 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 2 ]

Сегодня становится очевидным, что победы Украины не желает никто за исключением украинцев. Ну, разве что поляки, страны Балтии и британцы. Но все они зависимы от США, которые в итоге определяют отношение западного мира к этой войне.

… Бо нема політичної волі

27 июля 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Днями президент дізнався про відпочинок члена контрольований їм фракції на екзотичних островах. Став гарант перед камерою, розправив плечі, гнівно тупнув ніжкою й заявив: Хай тобі грець! Не дозволю! Кара буде страшною! Ніколи більше! Почувши ці страшні слова, депутат Арістов, не перериваючи відпочинку на Мальдівах, надіслав заяву про складення повноважень. Зло покаране!

Лукашенко почти объявил войну Польше. Что кроется за этим бредом?

25 июля 2023, Вадим Денисенко, директор Украинского института будущего

Визит Александра Лукашенко в Петербург к Владимиру Путину и очередные рассказы об аннексии Западной Украины поляками только на первый взгляд являются бредом.

предыдущая    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15    следующая

Сергей Капица
  • Социология Украины
  • Америка таки мает таланты. 14-летняя победительница-2018

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Президент України Віктор Ющенко та найвища людина в світі українець Леонід Стадник (зріст 2,53 м) у дворі Секретаріату Президента України, в Києві, в понеділок, 24 березня 2008 р. Президент України Віктор Ющенко передав Леоніду Стаднику спеціально адаптований під нього автомобіль марки «Шевроле». Кілька місяців тому Леонід Стадник звернувся до Президента з проханням про спеціальний автомобіль. Глава держави спрямував своє доручення керівництву ЗАТ «ЗАЗ». Під розміри Л. Стадника адаптовано салон авто і сидіння пасажира. Віктор Ющенко особисто сів за кермо і проїхав разом з Леонідом Стадником площею перед Секретаріатом. Фото Миколи Лазаренка

опросы

Ваші прогнози на завершення війни

Буде тривати доки Тупін не здохне
Буде тривати доки рашка не розвалиться
Цього року повернемо все
Битимося ще не один рік
Повернемо Лівобережжя - далі не подолаємо
Крим - наш, Донбас - їм
Все повернемо
Все закінчиться за схемою "дві Кореї"
Вже влітку все скінчиться нашою повною перемогою
Це буде тридцятирічна війна


последние комментарии

Ніхто ні за що не відповів… Ніхто ні за що не відповідає і не думає відповідати… Ніхто ні за що відповідати НЕ БУДЕ!!! ...

А всё решилось бы просто если бы сразу запустили завод ковальской ...

Мы на массиве с первых дней войны наполняли эти мешки песком и обустраивали огневые точки. Но! Мешки эти для мусора, а ...

В начале войны, как только россияне захватили Херсонскую и часть Запорожской области, они запустили все цементные заводы ...

дай боже ...

ні! політики в нас не сидять ...

в нас вкрай одержавлена економіка. Держава вкрай неефективна, тому й ВПК не виконує свою функцію. Як це різко поміняти. ...

Не розумію навіщо мучать жіпу отих міністрів і інших чиновників, які тями не мають у виробництві (як і в буль якій ...

Несуть хабарі, бо бояться йти до ЗСУ. Не виправдовую хабарництво і боягузтво, але тупо не помічати, що є величезний ...

Кличка посадять? ...

Статьи от партнеров

Село закупило дрони на понад 3 млн.грн
Чималеньке село Щасливе, що під Києвом у Бориспільському районі, закупило 300 дронів на фронт.
Телеграмм запустил монетизацию
Telegram запустил монетизацию - теперь авторы каналов с аудиторией более 1 тысячи будут получать 50% дохода от рекламы, сообщает мессенджер.
Российские самолёты уронили две бомбы над Белгородской областью
Российские военные самолеты уронили над Белгородской областью еще две бомбы, что привело к эвакуации жителей деревни. Об этом сообщает Telegram-канал ASTRA.
Укрзалізниця запускає потяг Київ-Кошице (Словаччина)
Україна та Словаччина планують запустити новий міжнародний залізничний маршрут Київ — Кошице у 2024 році.
Игромания захватила украинские войска
Солдат-аэроразведчик 59-й бригады Павел Петриченко заявляет, что в рядах ВСУ “эпидемия игромании”. Он предлагает ввести реестр и верификацию игроков на время военного положения, ограничив пользователей, которые получают зарплату из воинских частей. Об этом он написал в соцсети Х.
Председатель ВКС подал в отставку от греха подальше
Глава Высшей квалификационной комиссии судей Роман Игнатов, которого спецслужбы разоблачили в наличии российского гражданства, решил сложить полномочия члена ВККС.
   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: