ТЕМА

У шинку побились два нардепи

03 сентября 2019 | 13:40

Вчора, після обіду, в одному з ресторанів на Дніпровському узвозі сталася бійка між нардепами 8 та 9 скликань. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.


Як розповів співрозмовник агентства, між нардепом 8-го скликання з фракції “Батьківщина” Русланом Богданом та депутатом 9-го скликання з фракції “Європейська солідарність” Сергієм Алєксєєвим виникла сварка, яка переросла у бійку. На місце викликали поліцію, однак нардепи від пояснень. відмовились. Водночас відомо, що Алєксєєв звернувся до лікарні, де був констатований перелом ребра та численні забої голови та тулуба. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 КК України (хуліганство).

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Казаки на III Международном казачьем форуме, в Симферополе, в четверг, 12 июня 2008 г. 600-700 казаков собрались в центре Симферополя на III Международный казачий форум. Форум приурочен ко дню России. В нем принимают участие казаки Приднестровья, Беларуси, ряда регионов России - Дальнего Востока, Кубани, Оренбурга, а также крымские казаки. Мероприятие проходит под флагами России, Крыма, флагами казачьих организаций, партии «Руский блок» и Российского общества Крыма. Фото Алексея Сувирова / УНИАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: