ТЕМА

Керівник ГУР Буданов: "Активна фаза війни закінчиться до кінця року"

24 мая 2022 | 12:01

Бойові дії завершаться виходом сил оборони на наші адмінмежі.


Переламний момент у війні з Росією відбудеться в серпні, оскільки до цього часу все надане західними партнерами озброєння буде знаходитися в українських військових частинах та почне активно використовуватися.

Саме тому почнеться переламний момент. Активна фаза війни, тобто активне ведення бойових дій, закінчиться до кінця цього року. Таку точку зору в інтервʼю УП повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. 

Буданов додав, що війна закінчиться виходом на наш адмінкордон і поверненням усіх територій включно з Кримом. За його словами, РФ має ресурсів на ведення повної війни на 12 місяців. Буданов вважає, що для самої Росії варіантів закінчення війни є два: зміна політичного керівництва при формальному збереженні територіальної цілісності або ж Росія розділиться на три чи більше частин. 

Нагадаємо, ще торік Кирило Буданов заявив, що повномасштабний наступ Росії на Україну розпочнеться взимку 2022 року. У листопаді він сказав, що атака може включати авіаудари, артилерійські і бронетанкові атаки, за якими йтимуть повітряно-десантні напади на сході, десантні атаки в Одесі та Маріуполі і менше вторгнення через сусідню Білорусь.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Зліва направо: Президент України Віктор Ющенко, віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник і лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час покладання квітів до пам'ятника Тарасові Шевченку з нагоди 193-ї річниці з дня народження поета в Києві у п'ятницю, 9 березня 2007 р. Ющенко також відвідав Національний музей Тараса Шевченка і оглянув оновлену експозицію. Фото Михайла Марківа

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: