ТЕМА

Ківу не позбавляли звання кандидата наук, бо й не надавали його

24 ноября 2021 | 08:45

У Міністерстві освіти і науки України повідомили, що не позбавляли народного депутата від "Опозиційної платформи за життя" Іллю Киву ступеня кандидата наук, адже його і не було присуджено. Про це у МОН повідомили на запит "Радіо Свобода".


"Станом на 23 листопада 2021 року Киві Іллі Володимировичу не присуджено науковий ступінь кандидата наук з державного управління", – йдеться у відповіді на запит.

У квітні цього року Кива захистив дисертацію "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)". 

У червні Міністерство освіти і науки повідомило, що здійснює перевірку матеріалів щодо надання Киві ступеню кандидата наук. 

16 листопада міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підписав наказ, яким позбавив Киву права на нагородну зброю, яку йому було видано 2015 року. Після цього нардеп заявив, що його також позбавили звання кандидата наук.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

26 апреля. Эпизод автогонки в Талладеги. Выиграл гонку Брэд Кеселовски (Chevrolet). Он же устроил аварию, результаты которой на снимке. Летает в воздухе машина Карла Эдвардса, которой попробовал не пропустить Брэда на первое место. Эдвардс прилетел в заградительную сетку, пострадали семеро зрителей, которые были доставлены в больницу с переломами.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: