ТЕМА

Волонтеры на кассе

24 января 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 1 ]

Как же достали эти благотворители за чужой счет!

Смерть міністра: є запитання

21 января 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 1 ]

Хрещатик перекрито: країна прощається з міністром внутрішніх справ, його заступником, держсекретарем, охоронцем, працівницею патронажної служби та відомчим фотографом. Зазвичай такі події відбуваються у будівлі клубу Кабміну, що неподалік від вулиці Банкової. Є у МВС й власні просторі приміщення. Але цього разу нам демонструють непересічність події-під траурні урочистості відведено грандіозний пантеон «Український дім».

фото автора

Навколо Фастова. Частина 2

20 января 2023, Віктор МІНЯЙЛО для «ТЕМИ»

Продовжуємо розповідь про цікаві місця Фастівського району. Цього разу окрім церков і млинів на нашому шляху будуть музей, дві садиби, склеп-усипальниця і монастир-велетень.

фото автора

Навколо Фастова. Частина 1

19 января 2023, Віктор МІНЯЙЛО для «ТЕМИ»

Збираючись у велику мандрівку до Фастова, звернули увагу, що навколо містечка також чимало цікавинок. Оскільки поїздка за різних обставин відклалася на невизначений термін, всупереч традиції, спочатку розповідаємо про визначні достопам'ятності Фастівського району, а згодом розкажемо і про сам райцентр.

фото автора

На південь Київщини і північ Черкащини. Частина 3

16 января 2023, Віктор МІНЯЙЛО для «ТЕМИ»

Пам'ятник собаці в Лисянці, родинне гніздо сім'ї Супрун, пошуки печерного монастиря, цікавинки Таращі та подорож шляхами генерала Пукача. На цьому завершуємо звіт про триденну мандрівку вздовж кордону Київської і Черкаської областей.

Чем воевать и кто виноват?

15 января 2023, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 1 ]

Арестович по горячим следам сам придумал историю о том, что ракета, снесшая подъезд дома в Днепре, была поражена ПВО или ему кто-то об этом сказал перед эфиром? Судя по тому, что уже рано утром появилось опровержение МО: мы вообще ни одной ракеты такого типа не сбили, выходит – выдумал. Хотя меня мучат смутные сомнения в том, что Арестович сознательно соврал: либо ему это кто-то сообщил, причем кто-то из официальных лиц, либо он самоубийца.

Небезпечні загравання президента

12 января 2023, Олег Ельцов. ТЕМА

Позбавлення українського громадянства чотирьох токсичних персон, яке днями ухвалив Зеленський, – ніщо інше, як загравання з виборцем. Народ таке любить і однозначно схвалює. Але правники й свідомі люди іншої думки.

фото автора

На південь Київщини і північ Черкащини. Частина 2

11 января 2023, Віктор МІНЯЙЛО для «ТЕМИ»

Збирання чебрецю і ковилю біля ГЕС, будинок з фалічними символами в Стеблеві, дуби Шевченка біля садиби Енгельгардта в Будищі, водоспад “Громова вода” на околицях Лисянки. В цій частині звіту розповідатимемо про визначні достопам'ятності півночі Черкаської області.

фото автора

На південь Київщини і північ Черкащини. Частина 1

10 января 2023, Віктор МІНЯЙЛО для «ТЕМИ»

Плануючи подорож вихідного дня, вирішили направити колеса свого “Т-6” подалі від кордонів Білорусі і Російської Федерації, де зберігається загроза наступу. Ретельно вивчили карту, опанували компас, і виявили, що найбезпечнішим напрямком буде південь. Розробили маршрут і поїхали.

Економні нафтові пацифісти

08 января 2023, Сергій Куюн

Гортаю різдвяну стрічку, випливає реклама української мережі Socar, звітують, що зібрали там по якійсь акції зі своїх клієнтів 1 млн грн й закупили щось там гуманітарне. Звичайно, під егідою якоїсь президентської ініціативи. А без неї не вийшло би? Добре, спишемо на традиції… Бляха, ну не соромтесь вже!

Стискаючи санкційні обійма

06 января 2023, Лана Зеркаль

Рівно рік тому це здавалось неможливим. Німецький уряд пишається тим, що отримує 0% газу, 0% нафти і 0% вугілля з росії.

Казати чи перестати

29 декабря 2022, Тарас Прохасько

Тепер, коли мене питають, що є найважливішим у вихованні дітей різних поколінь, я без жодного сумніву кажу, що найголовніше – багато говорити. Фактично закинути дитину у стихію мови і мовлення, аби вона з нею зрослася, аби та дитина знала, що нічого ліпшого від просторів, глибин, височин і тісняви мови вона не успадкує. Що оце – то і є її батьківські морги, бочівки дукатів, стайні расових коней, мури дідівських веж, схрони з антикваріатом, реліквіями, пивниці з винами і голі стіни, завішані старими майстрами. Так було у моєму дитинстві. Так я говорив зі своїми дітьми.

2022. Итог. Неудавшаяся новая реальность и война в Украине

27 декабря 2022, Анатолий Несмиян

Главным глобальным итогом уходящего года я бы назвал крах проекта «новой нормальности». Во всяком случае в том варианте, который реализовывался в 2020-2021 годах, использовав в качестве инструмента перехода фейковую «пандемию» коронавируса. Почему крах? Потому что переход — фазовый процесс. Он либо завершается формированием новой фазы, либо не удаётся. Любой промежуточный результат для несостоявшегося перехода «не считается».

Крах

26 декабря 2022, Анатолий Несмиян

Попытка продвижения «новой нормальности» в том сценарии, который реализовывался в 20-21 годах, провалился. «Новая нормальность» подразумевает создание принципиально иной социальной системы. Абсолютно отличной от нынешней с целью полного и окончательного ухода от базового противоречия, которое исчерпало до дна возможности развития нынешней. Почему "не пошло" и когда "пойдет"?

Закон про посилення відповідальності військовослужбовців: 'дорога у пекло вистелена благими намірами'

24 декабря 2022, генерал-полковник Игорь Смешко

Генерал Валерій Залужний не є політиком. Він кадровий військовослужбовець і говорить про серйозну проблему в Збройних Силах України, яку створив не він – "Армія тримається на дисципліні". Залужний просить Зеленського підписати закон про покарання для військових". Але вирішення цієї проблеми в рамках вже проголосованого Верховною Радою України закону, на жаль, неможливо.

Страх и подчинение как способ бегства от смерти

21 декабря 2022, Анатолий Несмеян

Новая идеология, которая претендует завоевать мир, противоестественна. Но эксперимент над человеческой природой продолжается. И результат неочевиден.

Нас слишком много, мы очень богаты и слишком глупы

20 декабря 2022, Олег Ельцов. ТЕМА

Когда я родился, на Земле жили жалкие 3 млрд. 125 млн. жителей. Сегодня нас уже 8 млрд. И все это случилось на моих глазах: отказываюсь верить! Да, за отчетный период население сильно обновилось: мрем как мухи. Но это не беда: популяция неудержимо растет, исполняя главную задачу – передачу генного кода. Каждую секунду нас становится на два человека больше. Основной прирост дают Индия, Пакистан и африканские страны южнее пустыни Сахара. К 2086 году наш вид достигнет пика в 10,4 млрд. Дальше ученые предрекают спад. И, добавлю от себя – деградацию.

Окончательное решение русского вопроса

16 декабря 2022, Олег Ельцов. ТЕМА    [ 2 ]

В самом начале войны один кремлевский трубадур разразился программной статьей «Решение украинского вопроса». Аллюзия была слишком толстой. Украинцы оторопели. Тогда еще мы и весь мир не уставали удивляться рашистскому креативу. Потом были демонстративное «окувалдживание» провинившегося вагнеровца, отправка окровавленного инструмента евродепутатам, рассылка взрывоопасны писем, глаз, мышей и пауков…

предыдущая    3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18    следующая

Чарльз Буковски, писатель
  • Социология Украины
  • Америка таки мает таланты. 14-летняя победительница-2018

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Радник Президента України з правових питань Степан Гавриш на прес-конференції в агентстві УНІАН в Києві у вівторок, 5 червня 2007 р. На прес-конференції Гавриш заявив, що не має наміру брати участь в позачергових парламентських виборах. Фото Сергія Светлицького

опросы

Ваші прогнози на завершення війни

Буде тривати доки Тупін не здохне
Буде тривати доки рашка не розвалиться
Цього року повернемо все
Битимося ще не один рік
Повернемо Лівобережжя - далі не подолаємо
Крим - наш, Донбас - їм
Все повернемо
Все закінчиться за схемою "дві Кореї"
Вже влітку все скінчиться нашою повною перемогою
Це буде тридцятирічна війна


последние комментарии

А всё решилось бы просто если бы сразу запустили завод ковальской ...

Мы на массиве с первых дней войны наполняли эти мешки песком и обустраивали огневые точки. Но! Мешки эти для мусора, а ...

В начале войны, как только россияне захватили Херсонскую и часть Запорожской области, они запустили все цементные заводы ...

дай боже ...

ні! політики в нас не сидять ...

в нас вкрай одержавлена економіка. Держава вкрай неефективна, тому й ВПК не виконує свою функцію. Як це різко поміняти. ...

Не розумію навіщо мучать жіпу отих міністрів і інших чиновників, які тями не мають у виробництві (як і в буль якій ...

Несуть хабарі, бо бояться йти до ЗСУ. Не виправдовую хабарництво і боягузтво, але тупо не помічати, що є величезний ...

Кличка посадять? ...

Тільки у сфері БПЛА??? Скажіть, скільки патронів та снарядів було вироблено в Україні за 5 років каденції «сивокрилого» ...

Статьи от партнеров

Село закупило дрони на понад 3 млн.грн
Чималеньке село Щасливе, що під Києвом у Бориспільському районі, закупило 300 дронів на фронт.
Телеграмм запустил монетизацию
Telegram запустил монетизацию - теперь авторы каналов с аудиторией более 1 тысячи будут получать 50% дохода от рекламы, сообщает мессенджер.
Российские самолёты уронили две бомбы над Белгородской областью
Российские военные самолеты уронили над Белгородской областью еще две бомбы, что привело к эвакуации жителей деревни. Об этом сообщает Telegram-канал ASTRA.
Укрзалізниця запускає потяг Київ-Кошице (Словаччина)
Україна та Словаччина планують запустити новий міжнародний залізничний маршрут Київ — Кошице у 2024 році.
Игромания захватила украинские войска
Солдат-аэроразведчик 59-й бригады Павел Петриченко заявляет, что в рядах ВСУ “эпидемия игромании”. Он предлагает ввести реестр и верификацию игроков на время военного положения, ограничив пользователей, которые получают зарплату из воинских частей. Об этом он написал в соцсети Х.
Председатель ВКС подал в отставку от греха подальше
Глава Высшей квалификационной комиссии судей Роман Игнатов, которого спецслужбы разоблачили в наличии российского гражданства, решил сложить полномочия члена ВККС.
   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: