ТЕМА

Маніяки-педофіли з Мистецького Арсеналу

07 апреля 2011 | 13:06

Кілька років тому в історичних стінах Арсеналу вже виставлявся скандальний проект «Гогольфест». Журнал «Музеї України» вже тоді звернув увагу на збочення деяких інсталяцій. В минулому році, коли вітер змін поміняв керівництво музею, ми з полегшенням зітхнули нарешті унікальні склепіння побачать шедеври світового мистецтва. Але, не склалось, як гадалось. Після гучних скульптурних та антикварних салонів, до Мистецького арсеналу завітав маразм - в повному розумінні цього слова. Мистецький арсенал відкрив Міжнародний тиждень сучасного мистецтва масштабним проектом «Космічна Одіссея 2011». Проект присвячений 50-річчю першого польоту людини в Космос.



Рівень дегенерації сучасної бидлоеліти вже вийшов за рамки розуміння нормальної людини! Найбільше тривожить, що моральні покручі окупували верхні поверхи державної влади. Розглянемо конкретний приклад дитячого конкурсу «Космічна Одіссея», проведеного в рамках Міжнародного тижня сучасного мистецтва до 50-річчя першого польоту людини у космос.

Хотілося б почути особисту позицію Глави АП пана Льовочкіна, чия сестра теж стала учасником цього ганебного дійства! Ви про все знали, чи Вас підставили? Хто? І які висновки зробить вищий орган влади, яким є Адміністрація Президента України стосовно дій керівників власного ж підрозділу? Чи нині це вже нормальне світосприйняття державних чиновників?

А від Президента України В.Ф.Януковича вимагаємо терміново розібратися у ситуації і рішуче звільнити всіх причетних до такої міжнародної ганьби! Починаючи від керівництва АП і держпідприємства «Мистецький Арсенал»!

Інакше – гріш ціна всім Вашим заявам про Бога, мораль і духовність!

Відбувся акт паплюження найчистіших куточків душі всіх християн-українців і їх дітей!

Вимагаємо публічного покарання!

Якщо молодих патріотів заарештовують лише за очищення від тоталітарних символів минулого, то чому не заарештувати тих, хто став рабом Князя Пітьми – Диявола? Адже, у Біблії про такий гріх і відповідну кару говориться прямо!

То на чиєму Ви боці? Бога чи Диявола?

У програмі проекту не лише художня виставка понад 150 сучасних українських та іноземних художників, а й експозиція космічних артефактів, окрема кінопрограма, мистецький та науково-популярний лекторій, дитяча програма та зустрічі з легендарними мистецькими персоналіями.

Серед унікальних експонатів – космічна капсула, зонди, супутники, фотографії. Є космічний  магнітофон київського виробництва, що супроводжував Гагаріна у польоті. Саме з його запису світ почув славнозвісні слова «Поїхали!»

 На стінах – фантастичні космічні  фотографії NASA. Вони вражають своєю незвичайною барвистістю. Хоча Леонід Каденюк, що відкривав виставку, категорично  стверджує, що вони відображають яскравість Космосу лише на якихось 20%  - жодна картина, жодна камера не передасть феєричного  кольору Всесвіту.

Арсенал підготував лекторії, кінострічки на космічну тематику…

Захотілось привести дитину і  показати Космос, Всесвіт.

Та серед розмаїття чудових речей побачила зовсім  дебільні інсталяції, що визвали відразу до ідеї.

Взяти хоча б «Зоряний пил» – така собі трьохлітрова банка з манкою.

 

Інсталяція епатажного Чічкана  - сексуальні кролики  - також налаштовують на думки про вторгнення інопланетян.

Навпроти Лаври, до Паски у підприємстві АП виставили відверту порнуху! До чого тут космос? Чи-то той Космос? Або ж космонавт-патологоанатом, що розтинає бідного інопланетянина.  

Мистецький Арсенал - підрозділ Адміністрації Президента В.Януковича. Високе інопланетне мистецтво по-єнакієвськи?.

 

Ну а апофеозна  інсталяція – «Дурне сім’я» залишається без коментарів.

Тож, дивіться і думайте: чи варто дітей пускати в таку Одіссею….  Хоча, в наш час знайдеться чимало збоченців-дегенератів, які після цієї публікації, відвідають виставку цілеспрямовано…

Який рівень культури – такі й виставки…

 

Текст і фото - Наталка Іванченко, шеф-редактор журналу "Музеї України"



комментарии [5]

10.04.2011 19:41     ТЕМА-арт-критику Да, чувствуется стиль, аргументированность и основательность знатока искусства. Благодаря таким арт-критикам и появляется такой культурный спам, способный конкурировать с поделками для андертальцев из Пинчук-даун центра.
10.04.2011 08:40     арт-критик ох, и дура ты,наталка! к тому же необразованная дура.
08.04.2011 10:24     украинец Не удивился. Это же их, и их озолоченых деток уровень восприятия мира. Тьма она может породить только тьму. Не зря же, вфя неможет связать двух слов, хотя попы его боготворят. Поэтому соседство с Лаврой не удивляет. Там та же тьма окутала христианство.
07.04.2011 18:31     TEMA Вася, иди на *уй! И не возвращайся
07.04.2011 16:26     вася наталка - это жена три*уя?
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Голова Верховної Ради України V скликання Олександр Мороз під час зустрічі з молодими ученими, яка проходила в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка в Києві у п'ятницю, 15 червня 2007 р. Фото Анастасії Сироткіної

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: