ТЕМА

ДАІ-шників збив кокаініст

27 июня 2012 | 08:28

Водій автомобіля, який збив двох співробітників ДАІ, перебував у стані наркотичного спяніння.


 

Столична Державтоінспекція вже повідомляла про випадок, який стався 24 червня у столиці на вул. Кропивницького, 10 водій автомобіля «Toyota RAV4», порушуючи Правила дорожнього руху та ігноруючи законні вимоги правоохоронців, скоїв наїзд на двох працівників Державтоінспекції.


За підозрою у скоєнні злочину 28-річного водія затримано в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України до санкції суду, який має обрати йому міру запобіжного заходу.Згідно з висновком КМНКЛ «Соціотерапія» щодо результатів медичного огляду, чоловік керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.


Прокуратурою Печерського району міста Києва стосовно водія порушено кримінальну справу за ст. 342: «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві» та ст. 345: «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

УДАІ м. Києва



комментарии [2]

03.07.2012 20:40     dfgd если он под коксом ехал то уже похуй на чем они там ехали. видать выебывался на дороге
27.06.2012 16:18     Менты Казлы на відео видно що так звані працівники міліції переслідують на часному автомобілі, що вже є порушення П. 16.3.3. Приказу МВД №111: Працівник підрозділу ДПС повинен під час переслідування постійно тримати ввімкненими ближнє світло фар, спеціальні звукові і світлові сигнали, встановлені на патрульному автомобілі. посвідчення ці долбойоби також не предявили, а звідце виходить, що це не працівники міліції, а бандити.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: