ТЕМА

Ганьба

16 мая 2023 | 22:54 , Олег Ельцов. ТЕМА

Як вони переживуть цю ганьбу – шукаю відповідь понад рік. Вони зганьбилися ледве зайшовши на нашу територію. У той час, коли CNN демонструвало їхні безкінечні військові колони, що сунулися по нашій землі, а кадирівці постили відосики, народ закидував їхні БМП коктейлями Молотова, гасив з Джавелінів й Стугн, тягнув тракторами вкрадену, віджату, відбиту військову техніку. Всі їхні плани рухнули у перші ж дні, це було очевидно. Їхня п’ята колона під орудою Медведука тупо крала гроші, їхня розвідка виявилась лайном, їхнє військо - це збіговисько садистів й мародерів. Українці натомість показали, що є козаками, а не свинопасами.


Потім вони відійшли від Києва, зганьбившись вперше. Весь світ побачив Бучу та Ірпінь. Й оті, що «поза політикою» з-за порєбріку побачили теж. Але вони не здригнулися, сором не примусив їх позбутися отої кодли, яка від імені росії несе цю ганьбу на увесь світ. Їм не соромно – це найстрашніше. Наче одягають ті самі джинси, їдять таку саму ковбасу, дивляться ті самі фільми й навіть кохаються. Але їм не соромно.
З перших днів знав, що ми переможемо, що в них немає жодного шансу. Сьогодні це абсолютно очевидно. Те, що відбулося цієї ночі в небі Києва – це ганьба, варта десятка крейсерів «масква». Нас атакували цілою зграєю аналагофнетних ракет. Збиті всі. Навіть посол США в Україні не втрималась від висловлення свого захоплення. Може рашисти не повірили минулого разу, коли ми продемонстрували першу збиту ракету? Оте нещастя у Кремлі напевно дійсно вірив, що їхній «кінжал» аналагафнетний й армія непереможна – йому так доповідали. Й сьогодні вони й увесь світ переконалися: лайно не лише їхня розвідка, армія, пропаганда, але й їхня найсучасніша техніка. Під кількома пострілами «Петріотів» рухнула остання цеглина величності росії.
Донедавна залишався ще один міф - про непохитність авторитету влади, царя, армії. Але армії немає. Є мікс «регулярів» й понад сорока ЧВК. Вбивць й гвалтівників за якимись таємними правилами випускають з в’язниць, надягають в однострої «країни-переможниці»... Й ось вже по всіх інтернетах зухвалий зечара криє матом генералів, міністра оборони, й страшно сказати – самого Недосяжного!
Й я знов питаюся: як вони переживуть цю ганьбу? Сидіти наче в чумному бараку, спостерігати, як залізна завіса неминуче опускається й при цьому продовжувати гордитися?.. Здавалося б: жодна нація, жодна держава не переживала такої всесвітньої моральної наруги. Але ж вони переживали: й Кримську й Російсько-японську поразки й спалення москви Наполеоном. Чи переживуть цього разу? Та вони геть не переживають – їм не соромно. Але, здається, це народонаселення без моралі дістало вже весь світ. Й це вселяє надію.



комментарии [2]

19.05.2023 15:46     автор-пенсионеру Думаю, версия поджога москвы - это легенда. Не было резона ее жечь. Вполне могли французы запалить. Практика выжженной земли во Вторую мировую имела место. Но я так и не пойму нахрена они при отступлении собор в Лавре взорвали.
17.05.2023 20:10     Пенсионер Всё верно. Только Москву в 1812 году жгли сами москали, а не войска Наполеона. Так же, как взрывали и уничтожали весь центр Киева в 1941 году НКВДисты Советского Союза.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Тибет. Лхаса

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: