ТЕМА

Ці забавні збоченці

04 ноября 2006 | 18:10

По місту гуляють психи, збоченці й маніяки. Ми бачимо їх на вулицях, у тролейбусах, у магазинах і не підозрюємо про це. Можливо, сусід, що люб'язно пригощає вашу дитину цукеркою, через півгодини буде насилувати свою кішку, і при цьому буде уявляти собі відрізану голову сусідки знизу. Дуже ймовірно, що ваш лисуватий викладач історії по вечорах ходить по вулицях у довгому плащі, і лякає перехожих жінок, виставляючи напоказ своє достоїнство. А може бути, що цей симпатичний приємний хлопець, що запросив тебе на романтичну вечерю до додому, уже приготував мотузку, паяльник і скальпель?


Ми вчимося, ходимо на роботу, заводимо родину й не замислюємося про те, що відбувається в сусідній квартирі, що очікує нас у темному провулку. Людська фантазія, а тим більше, людське божевілля настільки безмежні, що немає нічого, до чого б не додумався допитливий розум забитих і озлоблених обивателів. Багато сексуальних перекручень насправді викликають у звичайної людині сміх і жах одночасно. Наприклад таке, як нєкрофєтішизм - вид статевого збочення, при якому сексуальне задоволення досягається лише в тому випадку, якщо поруч перебуватиме труп (хоча б уявний), або апотемнофілія сексуальний потяг до інвалідів з різного роду ампутаціями,  клізмофілія  сексуальна насолода від клізм, або така забавна штука, як  копрофагія - психічний розлад, що виражається в прагненні поїдати кал. Загалом, обсмієшся!

У кожної людини є свої маленькі чудності, і нічого ганебного й страшного в цьому немає, якщо вони маленькі. Якщо чоловік любить розглядати жіночі туфельки (що є однієї з форм фетишизму), або якщо жінка приходить у трепет побачивши маленьких дітей (а це називається софізмом) то ні в кого не виникає підозр у ненормальності.

Правда, далеко не всі пристрасті такі невинні. Тим більше, коли вони стосуються оточуючих людей. Можна мастурбувати вдома на фотографію Чіпа і Дейла. Якщо це ніхто не бачить і не знає, то все спокійно. Основна фігня в тім, що більшість психів реалізую свої фантазії за рахунок незнайомих, випадкових людей.     

Одне з найпоширеніших психічних порушень ексгібіціонізм, тобто одержання статевого задоволення шляхом демонстрації власних оголених полових органів перехожим. Найбільше задоволення ексгібіціоніст відчуває якщо жертва шокована. Для цього вони спеціально примічають соромязливих жіночок в парках, транспорті, на пляжах, щоб раптово з'явитися перед нею з оголеними половими органами. Їх можна впізнати по довгому одягу - плащу або пальто. Якщо за вами стежить дивний парубок, будьте готові милуватися його статевими органами. У ексгибіціоністів є один плюс - це дуже залякані й закомплексовані люди, до того ж, найчастіше імпотенти, так що не бійтеся бути зґвалтованою. Реагуйте спокійно. Навіть якщо ви самі вирішите відповісти йому взаємністю, він, швидше за все, втече геть.

Приблизно те саме можна сказати й про чоловіків, що займаються фроттажем. Вони одержують сексуальне задоволення від тертя статевих органів об тіла одягнених людей, як правило, у переповненому транспорті, на ескалаторах метро, у чергах. До вас коли-небудь у маршрутці пристроювався чоловік, що під час поїздки «випадково» притискався до вас? От-от, це воно і є. Чоловіки, бережіться, у багатьох таких збоченців педерастичні схильності! Крім того, деякі можуть займатися онанізмом прямо в транспорті, а потім кінчити вам на спину. Погодьтеся, це дуже неприємно. Якщо ви відчуваєте, що хтось наполегливо до вас притискається, спробуйте відійти на інше місце або поміняти позу. Якщо транспорт переповнений і відійти неможливо, не бійтеся й не соромтеся, скажіть щось на кшталт: «чоловіче, можна обережніше?» або «парубок, я розумію, що тісно, але постарайтеся не так штовхатися». Найчастіше збоченець після цього лякається й припиняє свої приставання. 

До речі, фроттажем можуть займатися й жінки. Звичайно, будь-якому чоловікові буде приємно, якщо об нього буде тертися грудьми симпатична дівчина. А якщо це буде восьмидесятилітня бабка?

Потрібно бути уважними людям, що живуть на нижніх поверхах, тому що під вікнами можуть причаїтися вуаєристи - любителі підглядати. Їх можуть приваблювати як постільні сцени, так і вигляд дівчини, що переодягається. Може, вам і приємно, якщо хлопчик буде спостерігати, як ви знімаєте сексуальний халатик і лягаєте спати. Але памятайте, що деякі вуаєристи, спонукувані побачити, як ви миєтеся в душі або ходите в туалет можуть залізти у квартиру. У цьому випадку може відбутися й зґвалтування, і грабіж. Щільніше закривайте вікна й кватирки! Бажано, щоб на вікнах були щільні портьєри. І, саме головне, по можливості якнайменше провокуйте вуаєристів. Тому що любителі ходити по будинку нагішом можуть сильно про це пошкодувати.

Навіть якщо ви сидите у будинку із забитими вікнами й дверима, вас все рівно можуть підстерігати неприємності, якщо у вас є телефон. Непристойні телефонні дзвінки   одне з улюблених занять самотніх незадоволених чоловіків. У випадку сексу по телефону відносна безпека й анонімність є прекрасними умовами для статевого задоволення й мастурбації. Збоченець, що дзвонить, може набирати й випадковий номер. Задоволення одержують від різних тем розмови: від детального цинічного опису сцен мастурбації й випитування в партнерки подробиць її інтимного життя до нецензурної лайки й погроз на адресу співрозмовниці. При цьому маніяк по номеру телефону може обчислити адресу жертви й перейти від словесних погроз до реального переслідування. У випадку якщо вам подзвонив невідомий парубок і почав непристойну розмову, в першу чергу спробуйте зрозуміти, хто дзвонить: підліток, що бажає просто поприкалуватися, або дійсно небезпечний тип. У жодному разі, не лякайтеся, намагайтеся розмовляти спокійно, перевести розмову в жарт, в жодному випадку не грубіть співрозмовникові, тому що це може спровокувати його на агресію. Якщо дзвінки тривають постійно, необхідно встановити особистість маніяка. Але не намагайтеся розібратися із кривдником самостійно. Краще звернутися до знайомих бандитів. Добре, якщо у вас є визначник телефонного номера.

Якщо в тролейбусі до вас у сумочку хтось поліз рукою, не поспішайте думати, що це кишеньковий злодій і піднімати лемент. Це може бути лише фетишист. Чоловіки-фетишисти збуджуються, коли бачать або торкаються до жіночих особистих речей: найбільше їх приваблюють нижня білизна, колготки, панчохи, але так само й пудра, помада, носові хустки, рукавички, шарфики, особливо коли вони пахнуть парфумами. Такого роду фетишисти абсолютно необразливі. Але в пошуках ваших особистих речей фетишист може залізти у квартиру. І забрати досить дорогі речі - парфуми, ланцюжки, браслети, кільця. Не заради наживи, а винятково для власного задоволення.  

Найстрашніше для жінки, звичайно, зґвалтування. Воно може відбутися де завгодно: у власній квартирі або автомобілі, у парку, кафе, громадському туалеті, у будь-яку годину дня й ночі. Жертвою насильства може стати кожний: дитина, підліток, бабуся, навіть чоловік. Памятайте, що такі чоловіки роблять насильство не заради сексуального задоволення, вони використовують секс як засіб приниження своїх жертв. Фізіологічні наслідки зґвалтування - це, максимум, розриви тканин. Але маніяк супроводжує зґвалтування побоями й каліцтвами. Іноді можна відбитися від нападника або, вирвавшись, утекти. Якщо не хочете залишитися з порізаним обличчям й виколотими очами, тікайте не жалкуючи загублені по дорозі італійські туфельки й порваної шкіряної куртки. Біжіть у саме людне місце поблизу. Іноді не варто поспішати у свій під'їзд - маніяк може наздогнати вас там, а ліфт - одне із самих зручних місць для зґвалтування. Не соромтеся, волайте в усе горло. Добре, якщо ви володієте хоча б мінімальними навичками якого-небудь єдиноборства. В хід можна пускати все, що попадеться під руку: камені, ціпки, цегли. У сумочці про всякий випадок носіть газовий балончик або ніж.

Імовірність бути зґвалтованою не залежить від зовнішніх даних. 70 %  жертв насильства не є зовні привабливими жінками. Навіть якщо ви можете зніматися у фільмах жаху без гриму, не розслаблюйтеся. Іноді зґвалтування супроводжується пограбуванням. У цьому випадку злочинець не маніяк, а звичайний грабіжник, що вирішив сполучити приємне з корисним. І тут уже відіграє роль зовнішність. Не провокуйте злочинців: увечері краще не носити зухвалий одяг, а також шкіряні й хутряні вироби, золоті прикраси. Не демонструйте дорогий мобільний телефон, наручні годинники або mp3 плеєр. Намагайтеся по можливості ходити по добре освітлених вулицях. А найкраще знайдіть собі гарного кавалера, що проводжав би вас додому. 

Багато ґвалтівників знайомі зі своєю жертвою, особливо коли жертва - підліток. Ґвалтівник - це хтось із їхньої компанії, класу, родини або сусід. Так що будьте обережні, коли сусід запрошує вас на чай, або знайомий з роботи кличе в гості. Заздалегідь повідомте кого-небудь із близьких, куди ви йдете, щоб, на випадок чого, знали де вас шукати.

Тим, у кого є діти, варто подбати про їхню безпеку й відгородити свої чада від педофілів - збоченців, що мають сексуальний потяг до дітей. Коли маленька дитина йде гуляти на вулицю, намагайтеся тримати його в поле зору. Дитині необхідно пояснити, що в жодному разі не можна спілкуватися з незнайомими людьми, особливо куди-небудь іти з ними, а також приймати від них гостинці - цукерки, тістечкові та інші солодощі. Відомі випадки, коли в подібні подарунки підсипалося снодійне й потім дитину увозили в машині. Сексуальні домагання до дитини можуть бути й з боку близьких і членів родини. Придивіться до своїх друзів, чоловіків, коханців і інших - серед них може бути педофіл.

До людей похилого віку можуть домагатися геронтофіли - збоченці, що відчувають сексуальний потяг до людей літнього віку.

Так само оберігайте своїх домашніх вихованців від зоофилів - любителів тварин. Не випускайте своїх кішечок і собачок гуляти без догляду. Зґвалтований звірок найчастіше вмирає від кровотечі.

Є ще багато різних видів збочень. Всіх і не перелічити. Головне, ніколи не забувайте - мир неймовірно різноманітний і непередбачений. Тому маніяк може чекати вас за рогом прямо сьогодні. Прямо зараз. Збоченець може бути одним з ваших знайомих. Маніяк може десятиліттями приховувати свою сутність від друзів і знайомих. І ані дружина, ані діти, ані товариші по роботі не здогадуватимуться про те, що цей добрий представницький чоловік по вечорах насилує дівчат у парках. Так що, будьте обережні й уважні.

А якщо збоченцем є ви самі, можу тільки побажати удачі. Рано або пізно вас або посадять далеко й надовго, або хтось проломить вам голову: лютий чоловік жертви, розпачлива мати покаліченої дитини, або чиїсь серйозні друзі на джипах. Вас уб'ють і поховають у лісі. Така традиція.  

 

  "Братство"

комментарии [6]

13.12.2010 19:29     Марина Більшість коментів написали козли, які "ведуться" на спідниці. Невже ви тварини?????
08.03.2008 14:24     Вітьок ГГ. ПРІКОЛ ВСІ КОМЕНТАРІ ВІД ГВАЛТІВНИКІВ :) ППЦ.В НАС В УКРАЇНІ ЩО ВСІ ГВАЛТІВНИКИ?
10.02.2008 22:24     нік ви дівчата дивні як спати то ви соромязливі .а як за гроші тоі порно показуєте і трахаєтесь.тому то ми і гвалтуємо вас безкоштовно щоб ви не нагліли .доречі коли згвалтували дочку то батько сказавав првильно зробили більш не буде ходити по дискотеках в мініюбці.а чоловік свою жінку щей вдарив і сказав до мене ходиш в штанах а до гвалтівника в юбці .дівчата беріться за розум і знайте якщо ви вийшли в мініюбці то ви наражаєте і порядних дівчат на згвалтування
10.02.2008 22:20     валера коли зустрічався з дівчиною ходила в юбці .коли одружився перейшла на штани а я ж не гомик тому гвалтую дівчат в юбках .звичайно коли вихожу на полювання не завжди літо і бувають дівки в штанах але я знаю що літом вони ходили вмініюбках тому гвалтую що є.доречі всі гвалтівники є нормальні хлопці.
10.02.2008 22:15     міша я гвалтую до 15 років дівчат бо після 15 в них немає вже целкі і тому можна підчепити якусь болячку.яце роблю не за для сексуальної втіхи як думають дівки а я мщу за їхні мініюбки.колись в давнину не було жодної дівчини не згвалтованої і це нормально.
10.02.2008 22:03     микола видно що це писала баба я наприклад гвалтую лише дівчат в мініюбках бо на вулицю не можна вийти всі дівки хочуть сексу. вони мене гвалтують своїми юбками я їх своїм членом.доречі ці байки про самозахист бред від мене ще не одна не вирвалась багато з них влюблялись в мене потім постійно дивились .але зараз ношу маску і дівці немає що згадати .згвалтованих ніколи не бю якщо самі не починають.дівчата перестаньте впісюватись бо бажання пропадає.ніколи не гвалтую порядни в довгих юбках але сексуальних гвалтую не всім же заміж виходити .одна хотіла вдарити туди куди не слід але я ж її перший не бив і за це я її так дав по цицках що вона космос побачила.доречі в дівчат не тільки ціцькі слабе місце але й клітор одній дав між ноги то вона як скрутилась то розкрутилась після згвалтування.дякую .
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: