ТЕМА

СБУ затримала зловмисників, які 5 років тому нападали на банки та інкасаторські авто

17 октября 2021 | 09:52

За інформацією LB, зловмисники в минулому мали відношення до добробату “Азов”.


Служба безпеки України затримала трьох осіб, котрі в 2016 році здійснили серію нападів на філіали банківських установ та інкасаторські автомобілі в Запоріжжі, повідомила пресслужба СБУ.

За повідомленням джерел LB.ua в правоохоронних органах, чоловіки, які входять до складу злочинного угруповання, в минулому мали відношення до добробату “Азов”.

У Службі безпеки повідомили, що вони весь цей час переховувалися від слідства та здійснювали тяжкі злочини, зокрема, викрадали транспортні засоби та інше майно. Наразі ці порушення розслідуються органами Нацполіції.

Загалом злочинне угруповання складалося з семи осібДвоє із них загинули від отриманих поранень ще у 2016 році, коли чинили збройний опір правоохоронцям, а ще двоє – були затримані раніше та перебувають під запобіжним заходом.

За отриманими даними СБУ, щойно затримані зловмисники переховувалися на базі у Донецькій області. Цей об’єкт має особливу систему захисту та цілодобове відеоспостереження.

“Щоб забезпечити пересування зловмисників поза межами бази, вони використовували документи загиблих бійців та військовослужбовців, які звільнилися зі служби. Дане злочинне угруповання постійно мало при собі бойову вогнепальну зброю, ручні гранати та в будь-який момент було готове вчинити збройний опір правоохоронцям”, – йдеться у повідомленні.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: