ТЕМА

Гогілашвілі та його дружину охороняє СБУ попри закон

15 декабря 2021 | 11:57

Родина помічниці президента Марії Левченко і колишнього заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі отримала охорону СБУ, не дивлячись на те, що вона не передбачена для них за посадами. Про це повідомляє Bihus.Info.


У листопаді знімальна група Bihus.Info зафіксувала біля комплексу “Парковий”, де відбувалося засідання президентської фракції “Слуга народу”, автомобіль Chevrolet Suburban. З автомобіля вийшов чоловік, за ним – хлопчик.

Хлопчик поїхав з “Паркового” вже на іншому авто – сірій Mazda 3. Ця машина зареєстрована на Марію Левченко – секретарку Володимира Зеленського.

А от номерний знак автомобіля, який привіз хлопця до “Паркового”, закріплений за автомобілем Volkswagen Transporter. Партія таких у 2019 році надійшла на баланс СБУ. 

У чоловіку, який вийшов з машини перед хлопцем, джерела видання у правоохоронних органах впізнали співробітника спецпідрозділу “Альфа” СБУ.[

Редакція Bihus.Info звернулася із запитом до Служби безпеки України. З офіційної відповіді СБУ на запит Bihus.Info випливає, що родині Левченко-Гогілашвілі надана охорона спецслужби.

“У відповідь на ваш запит зазначаємо, що інформація, котра стосується осіб, яким за потреби та при наявності відповідних підстав надається охорона, є конфіденційною. Окремо звертаємо вашу увагу на те, що СБУ діє виключно в межах та у спосіб, визначений законодавством України. Це стосується діяльності із забезпечення безпеки охоронюваних осіб та членів їх сімей в тому числі", - повідомили в СБУ.

Если верить признаниям мэра Кличко немецкому таблоиду Bild, со дня на день на Крещатике можно будет обнаружить противотанковые ежи. Наш прославленный боксер открыл военную тайну: комплектуем резервистов, организовываем гражданскую оборону… Нет, без рытья окопов и колючей проволоки на Печерске тут не обойтись.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: