ТЕМА

В Одесі - новий ракетний удар з жертвами

02 мая 2022 | 17:42

В Одесі сьогодні близько 18:35 пролунали вибухи. Про це повідомляє одеський інтернет-портал Думська.


Оперативне командування "Південь" повідомило, що по Одещині нанесено черговий ракетний удар: "Є влучання в об'єкти міської інфраструктури Одеси, зокрема пошкоджено одну з релігійних споруд. Інформація про постраждалих уточнюється".

Унаслідок ракетного удару по Одесі є поранені та загиблі, повідомив голова Одеської ОВА Марченко.

"Ми цього так не залишимо. Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи, а з терористами у нас розмова одна. Ми будемо їх знищувати, доки жодного живого окупанта не залишиться на українській землі!", - написав Марченко.

Як пише Думська, за попередніми даними від сьогоднішньої ракетної атаки загинув 13-річний підліток, поранено 17-річну дівчину. Також є інші загиблі та постраждалі. 

ОНОВЛЕННЯ. Ракетний удар в Одесі зніс дах церкви УПЦ. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов в ефірі спільного телемарафону. Вочевидь, йдеться про УПЦ МП, адже УПЦ КП припинила своє існування, утворивши нову єдину помісну церкву - ПЦУ.

Раніше сьогодні повідомлялося, що ДБР затримало 12 диверсантів, які готували заколоти в Одесі на роковини трагедії 2 травня. Були перевірені десятки осіб з-поміж криміналітету та можливих колаборантів, які могли під керівництвом спецслужб РФ дестабілізувати ситуацію в регіоні.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Премєр-міністр України Віктор Янукович обходить Почесний караул перед початком зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель в Берліні (Німеччина) в середу, 28 лютого 2007 р. Янукович перебуває з одноденним офіційним візитом в Німеччині. Фото Андрія Мосієнка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: