ТЕМА

У Києві почали продавати “свіженький” метеорит

20 апреля 2023 | 15:14

У Києві на онлайн-майданчиках зранку 20 квітня з’явилися оголошення про продаж шматочків метеориту. До слова, сталося це після того, як у небі над столицею напередодні було видно незвичайний спалах. Втім, чи пов’язаний він з падіння космічного тіла досі достеменно не відомо.


Оголошення з’явилося на одному з онлайн-майданчиків з продажів, інформує ТСН.

Так, невідомий користувач опублікував оголошення про те, що продає “свіженький метеорит”. Автор повідомлення оцінив свій камінь вагою 12 кг у 10 тисяч доларів. Втім, – ціна може бути договірною, бо обіцяє покупцям метеорити різних розмірів.

“Продається свіженький метеорит, що тільки прибув до Києва, є різні шматочки від 150 г. Космічне каміння є різних форм і розмірів найбільший 12 кг (його ціна 10000 доларів) є і невеликі від 300 доларів.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час Всеукраїнського форуму депутатів місцевих рад, вибраних за списком БЮТ у вівторок, 30 січня 2007 р. Тимошенко закликає всіх депутатів місцевих рад докласти всі правові зусилля, щоб вибори у Верховну Раду України відбулися достроково. Також БЮТ починає формувати список кандидатів в депутати для дострокових виборів.Фото Олександра Прокопенка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: