ТЕМА

В Укрзалізниці - раптова зміна голови

08 октября 2024 | 10:59

До наглядової ради АТ "Укрзалізниця" надійшла заява від Євгена Лященка про дострокове припинення повноважень голови правління. Про це повідомила пресслужба УЗ. Зазначається, що наглядова рада розгляне заяву найближчими днями та ухвалить всі необхідні рішення відповідно до діючих процедур. Як повідомили джерела агентства "Інтерфакс-Україна", номінаційний комітет має відбутися у вівторок, 8 жовтня, і новим головою правління "Укрзалізниці" може стати Олександр Перцовський – член правління, який керує пасажирським напрямом УЗ на посаді директора філії "Пасажирська компанія".


Серед інших можливих кандидатів на посаду розглядають В'ячеслава Єрьоміна - операційного директора УЗ, члена правління, який відповідає за вантажну вертикаль, та Романа Черницького – колишнього директора з інфраструктури УЗ та ексочільника "Львівської залізниці".

За інформацією джерела, Лященко залишиться членом правління і продовжить координувати фінансовий напрям компанії.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Самые длинные челны - у русских. Яхта "А" российского бизнесмена Андрея Мельниченко пришвартовалась в порту Осло на пути в Берген. Ее стоимость - 300 млн долларов.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: