ТЕМА

Просто богині Одеського кінофесту (шокуючі фото)

01 августа 2012 | 08:41 , Данила Грачов

Завдання у мене практично нереальне знайти 5 кращих з кращих на Одеському Кінофесті. Та ще й за умови, що про пані Тігіпко або добре, або ніяк. Ну що ж, ось вони, найошатніші.


 

Мужик точно в шоці. А жіночка просто чарівна. Найімовірніше вона представник митниці, ну або одеського порту, адже саме ці модниці знають всі точки на “7 кілометрі”. Розкішна сукня, підбори (навіть підбориська), зачіска, клатч – все це видає легку й веселу натуру, яка в хвилини дозвілля горлає “Імператрицю” Алегрової. Мабуть вважає себе артисткою. Цілком можу уявити її біля жердини.

 

Аж дві стильні особи за ціною однієї. Неймовірна сукня фіолетового відтінку, вочевидь знайдена на сміттєзвалищі, створює згусток космічної енергії. А позаземний розум зачаївся в зачісці з чарівними завитками і квіточками. Друга дама більш стримана. Вона ніби промовляє “я не така як всі”, “гламур – здохни”, причому скидається, що ці ж фрази вони іноді викрикує ще й в бік подруги. Чорні ганчірочки і неймовірні чоботи, а ще окуляри, хустка, сумка – як же все це гарно і зворушливо виглядає, а головне, як все це їй до лиця.

Ой. А це наречені. “Стоят девчонки, стоят в сторонке…”, вдягли найкращі сукні і чекають жонихів. А ніхто чомусь не клює. З іншого боку, а на шо тут клювати. Жах, кошмар, морок і просто жесть. Хто створив ці шедеври? Санатан? Бо людський мозок таке створити не міг. Навіть для рівня випускного – це пекло. Як же треба було розвести притомну людину, щоб вона купила цей шедевр?

Люблю коли такі милі по суті дівчатка корчать з себе гранд-дам. Про формат світської передачі з запитаннями на кшталт “А чи любите ви халву?” навіть і говорити нічого не буде (ну це, мабуть, моє особисте). Так от ці модниці-городниці вбираються в простенький літній сарафан (звичайно ж найдорожчий, вони ж бо гламурні!) і роблять вигляд, що це вечірня сукня. І в цьому непорозумінні з абсолютно блаженним виглядом запитують співбесідника про творчі плани. Конгеніально. Ось воно рагульство ідеї та її втілення. Про даму в центрі – ані слова.

А ця дама-мадама нагадала мені про головне fashion-правило – “ніколи не крадіть костюми Ірини Алегрової”. Володарка темряви, фея секс-втіх, “знойная женщина – мечта поэта” (а він, між іншим, зовсім поряд, стоїть і намагається подарувати їй вставну щелепу). Блискучі обійми маєчки ніжно обвивають кожну бганочку і складочку, розкидаючи бліки в правильних місцях; спідниця прекрасно доповнює готичний ансамбль, а кокетливі пальчики покликані відволікти нашу увагу від декольте та інших обвислостей. Достойні дами – достойні найшаленіших шатів.

+ бонус, чоловік з надзвичайно дорогою барсеткою. Клатч з алігатора дорожчий за сукню супутниці, до того ж такий доречний. Хоча, мабуть, якщо б у вас був такий клатч, то ви б його навіть з шкарпетками під шльопки на пляж носити. Впевнений, хлопчина саме так і робить.

Наприкінці додам, ну от якщо до нас не їде Анжеліна Джолі чи Джуліана Мур, то може не варто стелити червону доріжку? У всьому світі мільйони людей розглядають, хто і в чому прийшов на червону доріжку, до кінотеатру ж доходять далеко не всі, хоча всі обговорюють вбрання зірок. Так може нам ще рано влаштовувати червоні доріжки? Бо, розглядаючи таких гостей, починаєш сумніватися в фільмах програми.

http://ragu.li/?p=6801#more-6801



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Сhema Madoz

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: