ТЕМА

Їх згоріло уже тридцять!

23 октября 2013 | 07:09

Спалили джип "Сузукі Гранд Вітара який належав начальниковi штабу Чопського прикордонного загону Віктору Потетеніну. Серед потерпiлих від дій місцевих робінгудів здебільшого високі чини в погонах. Колишній заступник начальника обласного УМВС Володимир Петрицюк, в якого спалили новенький престижний "Фольксваген. Облили бензином і підпалили "Тойоту Авенсіс начальника міської ДАІ Олексія Співака.


 

 В Ужгороді невідомі проникли у двір приватного будинку начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міського управління УМВС Василя Швардака і підпалили його джип "Сузукі Гранд Вітара”. У Сторожниці поблизу обласного центру Закарпаття спалили джип "Хонда Пілот” — начальника обласного УБОЗу Миколи Кулітки.

    Не оминув гнів народних месників й прокурорів: згорів новенький "Мерседес-Бенц» С-класу, що належав прокурору Хустського району Івановi Кайлу. А майже рік тому, у День прокуратури — 1 грудня вночі в Мукачевому в дворі приватного будинку спалили розкішний новенький позашляховик "Мерседес-Бенц”, який був зареєстрований на матір нині екс-прокурора Мукачевого Руслана Біловара. В Ужгороді спалили "Хюндай Санта-Фе” — заступника мера Юрія Бєлякова, який очолює фракцію Партії регіонів та опікується питаннями міжнародного співробітництва, промисловості, транспорту та зв’язку i правоохоронними структурами. Кросовер був припаркований на пр. Свободи, поблизу дитячого садочка. На щастя ніхто не потерпiв.

 

    Здебільшого палають престижні іномарки місцевих високопосадовців — чиновників, міліціонерів, прокурорів та охоронцiв кордону. З гучних підпалів міліція не розкрила ще жодного. Тим часом краєм ширяться чутки, що в Закарпаття діють "вогняні месники”. Мовляв, люди зневірилися, роками домагаючись правди в законний спосіб. Але терпець урвався, і нині місцеві робінгуди підпалами престижних іномарок силовиків протестують проти корупціонерів при владі.

 

    Фахівці кажуть, що правоохоронці, чиї шикарні іномарки горять, — заручники власних корупційних дій та міліцейського непрофесіоналізму. 

   Прості люди, обговорюючи кожен новий підпал, не приховують своєї радості. На їхню думку, чиновники, що вже втратили страх перед законом і Богом, мають бути покарані — навіть у такий незвичний спосіб.

 

   Люди кажуть, що «вогняні месники» — це герої, які заслуговують на пошану.

 
 

А у Китаї не горять, бо:


   " Військовослужбовці та працівники військових підприємств , рекомендовані до підвищення , що йдуть у відставку або перехідні на цивільні посади , повинні проходити перевірку на економічну сумлінність , - повідомляється в документі. - Це сприятиме зміцненню боротьби з корупцією та поліпшення стилю роботи армії".

   Як зазначається у директиві , "основними пунктами перевірок є нерухомість , випадки перевищення службових повноважень та використання службового транспорту" . "У разі виявлення серйозних порушень кандидати будуть зніматися з посад або переводитися на інші посади", - йдеться в документі.

   Як відзначають китайські експерти , публікація директиви є частиною кампанії з боротьби з корупцією в китайських збройних силах. У рамках боротьби за " новий стиль керівництва" голова КНР Сі Цзіньпін , який є також генеральним секретарем ЦК КПК і головою Центральної військової ради , зажадав від багатомільйонного китайського чиновництва , включаючи командний склад НВАК , " уникати розкоші , практикувати скромність і працьовитість " в ім'я підвищення суспільного довіри і підтримки соціальної гармонії.

 
 

 

 

 Коментарі в ФБ:

 
  • Андрій Микуш Можливо, це один із реальних впливів на злодійкуватих 2правоохоронців"... А що, як джипи почнуть горіти із власниками всередині?

  •  

    Лена Столярова "Гори, гори ясно, чтобы не погасло».

  • Степан Стецько Опришки!

  •  

    Ruslan Demchuk Бог дав, Бог взяв.

  •  

    Elena Rasenko отримають страховку і куплять такі ж

  •  

    Oleksandr Karadzh так скоріше за все, що палять контрабандисти

  •  

    Юрій Шуляр кабанам варто замислитись про примарність своєї безпеки, а нормальним людям - про всебічне сприяння поширенню по регіонах та сферах суспільних відносин цього досвіду нетолерантних, проте вельми ефективних заходів прямої дії.


  • Григорий Циоха пока их лично, их собственной шкуры не коснется не поймут. а машину купят новую, еще и страховку вышибут... клеймо на лбу помогло бы... Я ВЗЯТОЧНИК или Я МУЧИТЕЛЬ или Я ВОР


  • Віталій Уманець Полтава нещодавно підтримала цей флеш-мобhttps://www.facebook.com/photo.php...

     
  • Михайло Сакалош Це напевно давнi кадри! Закарпаття завжди вирiзнялося на фонi iнших областей!


  • Наталья Кружко Донецкая обл. г.Селидово. 18 октября сожгли джип заместителя мера Чурчука Д.А. Чему я очень рада!!)))


  • Александр Бакуров им пофиг, купят новые


  • Віталій Уманець блін, народ, та до чого тут взагалі придбають вони нові автівки чи не придбають, отримають страховку, чи не отримають? головне-це сам факт того, що вже по всій країні палають автівки чиновників! і ніхто не дає гарантії, що вже завтра не запалають їхні будинки разом з ними. дивіться масштабніше, що ви вчепилися за те залізяччя

  


комментарии [1]

23.10.2013 16:11     Коммунист Мы на Востоке Украины тоже буде отжигать машины продажных чиновников!!!!!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

Как нардеп Продивус руководил Ровенщиной и контролировал янтарные прииски

02. 09. 2024 | 09:10 , ТЕМА

Об этом криминальном герое доводилось писать в далеком 2014 году. Со свержением банды Яныка и подельников Саши-Стоматолога, контролировавших нелегальную добычу янтаря в Полесье, этот вид бизнеса остался бесхозным. Для передела собственности немедленно выдвинулся тогдашний БЮТовец Продивус с боевиками. Это была славная битва! А потом про янтарный беспредел возопил свежеиспеченный министр внутренних дел Аваков и добился-таки ввода в Полесье бойцов Нацгвардии. Бойцы завезли помпы, установили их в полковых палатках и начали мыть… Продивус был теневым хозяином Ровенщины. Об этом на записях Мельниченко докладывал Кучме еще министра Кравченко. Сегодняшний его статус неизвестен. Ссылку на нашу статью десятилетней давности приведем в конце текста, а начнем с фабулы недавнего решения суда по событиям того периода.

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Учасниця мітингу, присвяченого 16-й річниці Всесоюзного референдуму 1991 р., тримає в руках карточку з написом «Україна без Ющенка» біля Постійного представництва Президента України в Криму в Сімферополі (Крим) у п'ятницю, 16 березня 2007 р. У мітингу брали участь близько сотні прихильників Партії регіонів, партії «Російський блок» та Російської общини Криму. Під гуркіт каструль, мисок та ложок пікетувальники вимагали від керівництва країни відродження союзу з Росією. Фото Олексія Сувірова

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: