ТЕМА

Правозахисники готові допомогти російським окупантам отримати статус біженців в Україні

05 марта 2014 | 21:38


Проект “Без кордонів” продовжує роботу із допомоги біженцям і шукачам притулку в Україні. У зв’язку з цим, інформуємо:

1)    ми почали проект допомоги тим особам – громадян/к/ам України, іноземним громадян/к/ам, особам без громадянства, - які через розвиток подій можуть бути змушені виїхати з територій, окупованих інтервентами, або де активними є колабораціоністські угруповання. Ті з таких осіб, які потребують допомоги у тимчасовому розміщенні в безпечніших регіонах України – будь ласка, звертайтеся до Проекту за контактами, вказаними нижче. Ті, хто має можливість і бажання прихистити в себе таких наших товаришів і товаришок – так само, зв’яжіться з нами за цими самими контактами;

2)    якщо хтось з учасників антивоєнного руху, зокрема, у Російській Федерації, опиниться через свою позицію і діяльність під загрозою переслідування, і буде змушений/змушена виїхати з країни – ми готові надати консультації й супровід щодо процедури отримання статусу біженця в Україні, чи допомогти отримати відповідну консультацію в інших країнах;

3)    якщо хтось із військовослужбовців окупаційних військ вирішить відмовитися виконувати злочинні накази і припинити свою участь в інтервенції – ми готові надати консультації й супровід щодо процедури отримання статусу біженця в Україні, чи допомогти отримати відповідну консультацію в інших країнах.

Звертайтеся, будь ласка, за поштою [email protected] або телефоном +38068 790 33 77.


Проект “Без кордонів” протягом багатьох років здійснює моніторинг проявів ксенофобії в Україні й намагається протидіяти цьому ганебному явищу. Ми маємо заявити, що теперішні повідомлення, які лунають як у заявах деяких посадових осіб Російської Федерації, так і в інформації частини російських ЗМІ, про начебто хвилю ксенофобських настроїв і дій, яка охопила Україну після повалення попереднього режиму, є брехнею, і не мають під собою жодного подієвого підґрунтя. Ми закликаємо усе населення України, усі громадські об’єднання і політичні партії, не піддаватися на провокаційні заяви, зберігаючи мир і злагоду між різними етнічними, культурними, релігійними та іншими громадами нашої розмаїтої України.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Центр для незрячих детей в Бейт-Ханина (Восточный Иерусалим). Пятилетний Вади Дауд, слабовидящий палестинский мальчик увидел свет в окне, когда учитель открыл жалюзи.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: