ТЕМА

П'яний водій губернатора й помічник нардепа Зелика постріляв у дітей в Тернополі

03 августа 2016 | 18:07

Олег Сверида - водій тернопільского губернатора, а також помічник нардепа-свободівця Зелика стріляв у дворі житлового будунку по дітях з травматичної зброї, після чого заснув.


Вчора, серед білого дня водій Голови Тернопільської ОДА, за сумісництво помічник народного депутата Олег Сверида, перебуваючи у стані сп"яніння, вчинив стрілянину з пістолета у подвір"ї багатоквартирного будинку.

Сьогодні ОДА повідомила, що водія звільнено з роботи. Формальна підстава - за прогул. Губернатор коментує випадок лише як аморальний. 

Поліція наразі не повідомляє про реєстрацію злочину за фактом протизаконного застосування зброї. Поліцейський патруль прибув за викликом лише за 70 хвилин після дзвінку на 102.
А депутат Зелик взагалі нічого не коментує!


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

24.01.2010, Иран. Авария при посадке Ту-154 иранской авиакомпании Taban Air в Мешхеде. Загорелся хвостовой отсек, потом он взорвался. От самолета остался полуобгоревший и разрушенный фюзеляж. Пока сообщают о 46 пострадавших, погибших нет. Всего на борту «тушки» было 157 пассажиров и 13 членов экипажа. BBC пишет, что самолет задержался вчера в Мешхеде из-за непогоды, а когда взлетел сегодня, сразу запросил экстренную посадку из-за сердечного приступа у одного из пассажиров.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: