ТЕМА

В Києві спіймали прокурора-наркомана

05 сентября 2016 | 08:55

Поліція у Києві затримала автомобіль, водій якого перебував під дією наркотиків. За попередньою інформацією, чоловік є співробітником прокуратури Київської області. Про це в ефірі "112 каналу" повідомила речниця патрульної поліції Києва Юлія Коваль, передає УНН.


"На вулиці Набережно-Луговій було зупинено автомобіль Ford Focus, який порушив правила дорожнього руху. Коли його зупинили, патрульними було з’ясовано, що водій має ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіка було доправлено до медичного закладу, де він відмовився від проходження мед обслідування. За попередньою інформацією, водій даної автівки є працівником обласної прокуратури", - зазначила Ю.Коваль.

За її словами, на чоловіка було складено адміністративний матеріал за статтею 130 КУ про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції – ред.).

"На нього були складені відповідні адміністративні матеріали і його було відпущено, підстав для його арешту немає. Авто було евакуйовано на арештмайданчик", - зазначила вона.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: